Haberler

Bayram temizliği sırasında canından oldu! Feci olay kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 2 çocuk annesi Gülnaz Güler, bayram temizliği yaparken camdan düşerek hayatını kaybetti. Acı haberi alıp ev koşan kızı baygınlık geçirirken, Güler'in eşinin de 6 ay önce vefat ettiği öğrenildi.

Bursa'da bayram temizliği yaparken camdan düşen 2 çocuk annesi kadın, hayatını kaybetti. Talihsiz kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Merkez Osmangazi ilçesi Kemerçeşme Mahallesi 5.Yüce Sokak üzerinde oturan 58 yaşındaki Gülnaz Güler, bayram temizliği yapmak için sabah camları silmek istedi. Cama çıkan Güler bir anda dengesini kaybedip yere düştü. Olayı gören komşuları durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri birinci kattan düşen Güler'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Bayram temizliği sırasında canından oldu! Feci olay kamerada

KIZI BAYGINLIK GEÇİRDİ

Acı haberi alan kızı ise eve geldiği esnada baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerince müdahalesi yapılan kızı gözyaşlarına boğulurken, talihsiz kaza anı ise kameraya anbean yansıdı.

Bayram temizliği sırasında canından oldu! Feci olay kamerada

EŞİ DE 6 AY ÖNCE ÖLMÜŞ

Öte yandan, 2 çocuk annesi Güler'in eşi Mehmet Güler'in de 6 ay önce vefat ettiği öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

Bayram temizliği sırasında canından oldu! Feci olay kamerada

Bayram temizliği sırasında canından oldu! Feci olay kamerada

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmangazi 3-sayfa Güncel Yaşam Çocuk Bursa 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Kemal Akman:

Ölüm gelecek. Ama bugün ama yarın. Elbet bir gün.

Yanıtla17177
SUNSET null:

ecel böyle mi gelsin yani sıralı ölüm varken.

10929
Harbi Vatandaş:

SUNSET null:İman sahibi hiç kimse böyle bir söz etmez belliki senin dinle imanla işin yok Allah'ın işine karışmak kimin haddine emaneti veren zamanı gelince alır taktir onundur.

1776
A B:

Elin adamı misafirliğe gelince not mu verecek teyzeler , ablalar canınızın kıymetini bilin canınızdan hiçbir şey değerli değildir yarım saat oturup gidecek misafir tül perdeden kimse görmez dert yapmanın âlemi yok

Yanıtla3175
ismail bey :

Yok öyle değil... Kadınlar birbirinin evini köşe bucak inceler... Misafirliğe gidince, tuvalete illa giderler, mutfağa tabak bırakma bahanesi girerler...

01
sade vatandaş:

bunlar hep cehaletten oluyor ben pencereyi dışarıdan silmeye kalktıklarında evdekilerle kavga ediyorum evdekilere laf anlatamıyorumki başkasına anlatayım o camı temizlemeseydi tozu bırak çamur içinde kalsaydı bundan binlerce kat daha iyiydi balkondan pencereden çoğu ölümle biten yüzlerce düşme vakası oldu

Yanıtla6105
tamer topaloglu:

Eğer bir ecelin saati varsa bir sn ileri bir sn geri gidemezsin. Düşüp ölmeyen de bir sürü insan var. Camdan düşmesi ölümün bahanesi, araba çarpmamasi için sokakta yürüme o zaman gibi birsey. O kadar derin bir konu ki söylediğin Afrika da açlıktan ölen insanlar, Avrupa da böyle olayların yasanma ihtimalinin az olması Kader e inanmayı da azaltmayor değil.

2725
enka ticaret:

bence bu mesafeden düşen öleceğini sanmam bence kalp krizi geçirerek düşmüş olablilir çünkü kafasının üzerine düşmüyor sırtının üstüne düşüyor ve hiç hareket yok

Yanıtla1637
YalancıSavar:

ben mi yanlış gördüm kafa üstü düşüyor boynu kırılmış tır.. ayak üstü düşse bacaklar ve kalça kırılır kurutulrdu. sen nasıl izledin kafa üstü düşüyor

111
XYZ:

Allah rahmet eylesin... cok dikkat etmek lazim. Bosluguna geldi demek ki.

Yanıtla038
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title