Haberler

Down sendromlu öğrencinin koli bantlı fotoğrafı Milli Eğitim Müdürlüğü'nü harekete geçirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'daki özel eğitim okulunda down sendromlu bir öğrencinin koli bandıyla ağzı kapalı halde görüntülenmesi büyük tepkilere yol açtı. Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili inceleme başlattı.

Bursa'da özel çocuklara eğitim veren okulda down sendromlu bir öğrencinin koli bandıyla ağzının kapalı olduğu anlar sosyal medyada hızla yayılınca Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı.

FOTOĞRAF BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Merkez Yıldırım ilçesindeki bir özel eğitim uygulama okulunda 4 yıldır eğitim gören K.N.'nin ağzı, koli bandı ile kapalı şekilde fotoğrafı çekildi. Sosyal medyada yayınlanan 18 yaşındaki down sendromlu öğrencinin fotoğrafına birçok kişi tepki gösterirken, Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

"ÖĞRENCİ OYUN AMACIYLA BU DAVRANIŞLARI SÜREKLİ YAPIYOR"

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise "Konuyu geniş kapsamlı olarak inceliyoruz. Yaptığımız ön araştırmada bu öğrencimizin sınıfında 3 öğretmen bulunuyor. Öğrenci, sınıfta oyun amacıyla bu tür davranışları sürekli yapıyor. Öğretmenler ise gidermeye çalışıyor. O fotoğraf da öğrencinin ağzını bantladığı sırada çekilmiş olabilir. Müdürlüğümüz konuya ilişkin çok yönlü olarak inceleme başlattı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Milli Eğitim Müdürlüğü İnceleme 3-sayfa Eğitim Sağlık bursa 3.Sayfa Eğitim Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Baba Yabgu:

Zaten kendisi yaptığı belli bant düzgün yapıştırılmamış bile millette balık gibi oltaya geliyor

Yanıtla1468
Murat Kara:

ya önce araştırmak gerek eğer haber doğru değilse birçok insanın günahına girilmiş olacak

Yanıtla633
Zafer Cebeci,:

Gündem dışı ama niğde deki engelli çocukların kursları ne zaman açılacak ödenek yok deniliyor bunlar özel çocuklar milli eğitim bakanlığından destek bekliyoruz . sesimizi duyurur saniz sevinirim .

Yanıtla029
Sihirbazın Çırağı:

Ya nasıl susturacaklardı ya

Yanıtla142
Ahmet Demir:

evet ülkenin enbuyuk sorunu bulunmuş ve cuzum arayışına geçilmiş tebrikler haberci kardeslerim

Yanıtla27
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title