Haberler

Çay içerken üstündeki çatı iki sokak öteye uçtu

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da akşam saatlerinde etkili olan lodos, çatı katında çay içen bir vatandaşın üstündeki çatıyı kopararak 2 sokak uzaklıktaki caddeye düşürdü. Mahalleli panik yaşarken, olay yerine gelen ekipler çatıyı cadde ortasından kaldırdı.

İlginç olay, saat 22.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Şenol Şentürk Sokak'ta meydana geldi. Bursa'da akşam saatlerinde etkisini arttıran ve saatteki hızı 80 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 5 katlı binanın çatısı monte edildiği yerden koparak 2 sokak uzaklıktaki Vatan Caddesi'ne düştü. Gürültü ile birlikte dışarı koşan mahalleli panik yaşarken, olayın kısıtlama saatlerinde olmasını nedeniyle sokakta kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

ÇALIŞMA BAŞLATTILAR

Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri sokak üzerinde bulunan vatandaşları evlerine gitmeleri konusunda uyarırken itfaiye ekipleri kopan çatıyı caddeden kaldırmak için çalışma başlattı.

"ÇATI YAKLAŞIK 50 METRE UÇTU"

Olay sırasında çatı katında çay içen Mustafa Dilek (20) şok yaşadığını kaydetti. Dilek, "Çatı katında çay içiyordum. Vidalar yerinden kopmaya başladı ilk başta. O sırada ellerimle yüzümü kapatıp korunmaya çalıştım. Çok korktum. Bir anda rüzgar geldi, kopardı. Demirleri yerinden söktü. Bulunduğum yerde çatı vardı bir anda uçtu. Çatı yaklaşık 50 metre uçtu." ifadelerini kullandı.

'Çay içerken' üstündeki çatı iki sokak öteye uçtu

'Çay içerken' üstündeki çatı iki sokak öteye uçtu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Dilek Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

texas:

ordaki bjk duvar yazısını silmek için harekete geciyoruz . . .

Yanıtla51
Sadece ...:

O yaziyi silmek için harekete mi geçiyorsunuz ???????? Bursada öyle binlerce yazi var ozelliklede merdivenden yukariya doğru cikan basamaklarda hadi harekete geçin????????

00
adil:

çatı dediği zaten sac dan ibaret şimdiye kadar iyi dayanmış

Yanıtla01
Sadece ...:

Ordaki yaziyi silmek icin harekete mi geciyorsunuz :?????????????? Bursada öylece binlerce BJK yazisi var özellikle de merdivenden yukariya çıkan apartman başlarinda hadi hepsi icin harekete geçin ??????????

Yanıtla00
dadaş:

çay içiyorsa o hava kesin erzurumludur bu vatandaş

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title