Haberler

Raylar üzerinde ölüme yolculuk! Hiçbir şey olmamış gibi metroya binip gitti

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da bir kişi yasak olmasına rağmen metro raylarında yürümeye başladı. Durumu fark eden vatman, aracı yavaşlatarak facianın önüne geçti. Tehlikeli hareketler sergileyen şüpheli ise gelen metroya binerek yoluna devam etti.

Bursa'da bir vatandaş, metro raylarında yürüyünce korku ve paniğe sebep oldu. O anlar, saniye saniye amatör kamera ile kaydedildi.

VATMANIN DİKKATİ SAYESİNDE HAYATI KURTULDU

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Gökdere Metro istasyonunda meydana geldi. Bir vatandaş, henüz bilinmeyen bir sebeple metro raylarında yürümeye başladı. Raylarda yürüyen vatandaşı gören vatman, frene basarak metroyu yavaşlattı.

Raylarda yürüyerek durağa gelen vatandaş, daha sonra gelen metroya binerek yoluna devam etti. Korku dolu anlar amatör kameraya yansıdı.

Raylar üzerinde ölüme yolculuk! Hiçbir şey olmamış gibi metroya binip gitti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik 3-sayfa Ulaşım Güncel Yaşam Bursa Ulaşım Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

1gerceklerinsesi:

Yaşama hevesi bırakmadılar ki içimizde. Evde ekmek kalmadı, 32 yaşında erkeğim komşudan un aldım çiçekli önlük taktım önüme, hamur açıp pişi yapıp yedim. Yağ da 10 sefer patates kızartılmış bir yağ. Patatesler de filizli filizli zaten. Sevgilim olsa sevgililer gününde çiçek diye anca onu hediye edebilirim. Bu devirde sevgili yapılabilirse tabi bu garibanlıkla

Yanıtla2114
Erdemli:

Çalışmak isteyene iş çok kusura bakma ajitasyon yapma

1315
ayaz ağa 27:

Yaz bakalım yüksek meblağlı bi ceza bak bakalım bi daha kimse cesaret ediyormu

Yanıtla214
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title