Haberler

Bursa'da Narkotik Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarında uyuşturucu ile mücadele eğitimi, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri çerçevesinde 23 ayrı etkinlikte 7 bin 849 vatandaşı, 'Narko Nokta' ve 'En İyi Narkotik Polisi Anne' konu başlıklarıyla bilgilendirdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "Narko Nokta" ve "En İyi Narkotik Polisi Anne" konu başlıklı 7 bin 849 vatandaşı bilgilendirdi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarında uyuşturucu ile mücadele eğitimi, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri çerçevesinde 23 ayrı etkinlikte 7 bin 849 vatandaşı, "Narko Nokta" ve "En İyi Narkotik Polisi Anne" konu başlıklarıyla bilgilendirdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bursa Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Narkotik 3-sayfa Güncel bursa Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title