Haberler

Bu sokağa giren düşüyor

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'nın şehrin merkezinde en işlek sokaktaki bir çukur, özellikle yaşlı ve kadınlar için büyük tehlike saçıyor. Yaşlılar ve kadınların yolda yürürken yere düşme anları, bir iş yerinin kamerasına yansıdı.

Bursa Valiliği'nin hemen üst sokağında merkez Osmangazi ilçesi Hocaalizade Mahallesi Eceler Sokak'ta bulunan çukur, kazalara davetiye çıkarıyor. Sokaktan geçen vatandaşlar çukuru görmeyerek düşüp yaralanıyor. Her gün çok sayıda yaşlı ve kadının yere kapaklanıp yaralanması, bir berberin güvenlik kamerasına yansıdı. Mahalle sakinleri bu durumun düzeltilmesi gerektiğini, daha üzücü kazalar yaşanabileceğini dile getirdiler.

Bu sokağa giren düşüyor

"ÖZELLİKLE YAŞLILAR GÖRMEYİP DÜŞÜYOR"

Mahalle esnafı Dursun Coşkun, "Bu sokaktan geçen insanlar genellikle telefona dalıyor. Özellikle yaşlılar görmeyip düşüyor. Yetkililerden bununla ilgili bir çözüm bekliyoruz. Çocuğu olanlar bebek arabası ile geçerken mecburen yola inmek zorunda kalıyor. Kaza olma ihtimali çok yüksek" dedi. Esnaf Ümit Acet ise, "Geçtiğimiz günlerde biri takılıp kafasını yardı. Telefonla oynayan insanlar takılıp düşüyor. Esnaf olarak yetkililerden bu çukurun yapılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bu sokağa giren düşüyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Güncel Yaşam Bursa 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Ufuktaki Umut:

hadi belediye yapmiyir, esnaf kardes iki bisey koyda millet dusmesin

Yanıtla335
Suat yakut:

Sayın mahalle esnafı Dursun Coşkun kardeşim ve diğer Esnaf kardeşler millet niye yoldan yürüyor size zahmet kaldırım daki masa reklam panosu ve birde kaldırıma park etmiş araç gördüm onları oradan kaldırsanız da millet belediyenin yayalar için yaptığı kaldırımdan yürüse daha iyi olmazmı? Birazda kendinizde arasanız hatayı

Yanıtla010
sade vatandaş:

bufak bir çukur sorun yaratıyorsa orada o kadar insan var baktınız belediye kulak asmıyor elinizi cebinizden çıkarıp oraya el atın o çukuru doldurmak çokmu zor insanların düşüp yaralanmasını seyretmek hoşunuza gidiyor herhalde

Yanıtla18
Zargana Necmi:

Bu görüntüleri toplayıp yayınlayana kadar orada bir esnaf da çıkıp birer torba çimento ve kum alıp kapatmadı mı orayı?

Yanıtla08
bekir yapici:

ben yillardir her yaz karavanla Türkiyeyi gezerim bilhassa köylere kahvelerine girerim, cünki katkisiz gida alacaginiz tek yer köylerdir, canakkalede cogunlugun pomak oldugu bir köyde eseginle kahvenin önünden gecen 20 -25 yaslarinda birinin pomakca oturanlara kizdigini gördüm normalde pomak gencler yasliya saygisizlik yapmazlar ne diyor diye sordum köyün tek toprak yolunun üzerindeki taslari cöpleri eseginle topluyor diye köylü adini deliye cikarmis oda pislikten hicmi utanmiyorsunuz diyormus.

Yanıtla06
isa yatar:

Tam bizim ülkeye layık bir olay

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title