Haberler

Bursa halkı en güvenilir ünlüleri seçti: Mustafa Kemal Atatürk, Recep Tayyip Erdoğan, Orhan Gencebay ve daha fazlası

Güncelleme:
Abone Ol

Haberler.com'un Bursa'da gerçekleştirdiği sokak röportajında vatandaşlara 'Türkiye'de en güvenilir bulduğunuz ünlü kimdir?' sorusu yöneltildi. Bursa halkının yanıtları arasında Mustafa Kemal Atatürk, Recep Tayyip Erdoğan, Orhan Gencebay gibi isimler öne çıktı. Bu yanıtlar, halkın güvendiği ünlülerin sadece kariyerleriyle değil, aynı zamanda kişisel özellikleri ve toplum üzerindeki etkileriyle de değerlendirildiğini gösterdi.

Bursa halkı en güvenilir ünlüleri seçti: Atatürk, Recep Tayyip Erdoğan, Orhan Gencebay ve daha fazlası

Özellikle Müslüm Gürses, "yakarsa dünyayı garipler yakar" felsefesiyle halkın gönlünde taht kurarken, Mustafa Kemal Atatürk ise Cumhuriyeti kurması ve Türkiye'yi bugünkü noktasına getirmesiyle güven duyulan bir lider olarak öne çıktı. Orhan Gencebay ise arabesk müziğin öncülerinden biri olarak, müzikteki başarısı ve samimiyetiyle bir başka güvenilen isim olarak belirtildi.

Bursa halkı en güvenilir ünlüleri seçti: Mustafa Kemal Atatürk, Recep Tayyip Erdoğan, Orhan Gencebay ve daha fazlası

Vatandaşlardan biri, Recep Tayyip Erdoğan'ı güvenilir bulduğunu, bunun tamamen bir inanç meselesi olduğunu ve Erdoğan'ın Türkiye'yi iyi yönettiğine inandığını ifade etti. Haluk Levent ise halktan büyük takdir topladı; insanlara yardımcı olması, gösterişten uzak durması ve samimiyetiyle bir başka güven duyulan isim olarak öne çıktı. Bu çeşitli yanıtlar, Bursa halkının güven duyduğu ünlülerin sadece kariyerleriyle değil, aynı zamanda kişisel özellikleri ve toplum üzerindeki etkileriyle de değerlendirildiğini gösteriyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Orhan Gencebay Kültür Sanat Türkiye 3-sayfa Magazin Yaşam Bursa 3.Sayfa Magazin Yaşam Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (44)

Mervan Civan:

İyide ölen zaten ölüp ebediyete intikal etmiş bu saatten sonra güvensek ne olur güvenmesek ne olur önemli olan hayatta olup güvenilen veya güvenilmeyen kimselerdir tabiki de dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan en günvenilir kişidir

Yanıtla523302
Ali Tokgönül:

Kardeş Atatürk bedenen ölmüş olabilir fakat fikir ve düşünceleri , kurduğu Cumhuriyet yaşıyor ve ebediyete kadar da yaşayacak .

76138
şahabettin Ayyıldız:

Güvenilecek icraatı hangisi acaba

2551
Halil çağrı Çevik:

Kenan evren

Yanıtla40571
KENANEVREN:

EYVALLAH:)

413
bekir yüksek:

Tabikide Recep Tayyip Erdoğan

Yanıtla306153
Yıldırım YILDIZ:

Ayıp sana bade cemaatlerini neden seçmedin

2022
Kadirovic :

Ölmüş adam nasıl güvenilir seçiliyor.

Yanıtla173245
Firat Tas:

Hz Muhammed te ölmüş

4541
taner ipek:

düşün işte adam ölmüş o kadar zaman geçmiş hala güvenilirliğini koruyor hala her fırsatta onurluca anılıyor

1338
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title