Haberler

Cami Avlusundaki Tuvalet Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Kütahya'nın Emet ilçesinde, cami tuvaletinin bakımını yapan yaşlı adam ile tuvaleti kullanmak için gelen şahıs arasında kavga çıktı. Kavgada aldığı yumruk darbesi ile yere yığılan yaşlı adam, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Kütahya'nın Emet ilçesinde, cami tuvaletlerini bekleyen Hakkı Çakmak ile tuvalete gelen Yaşar Yalçın arasında yaşanan kavga ölümle sonuçlandı.

ALDIĞI YUMRUK DARBESİYLE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Edinilen bilgiye göre, Büyük Hamam Camisi tuvaletlerinin bakım ve temizliğini yapan Hakkı Çakmak (67), cami tuvaletlerinde Yaşar Yalçın ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Çakmak, yanında bulunan bıçakla Yalçın'ı çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kavga esnasında aldığı yumruk darbesiyle yere düşen Hakkı Çakmak'ın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.

Olay yerine çağrılan 112 Sağlık ekiplerince yaralılar Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastane etrafında jandarma ve polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hakkı Çakmak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı Yaşar Yalçın ise ilk müdahalenin ardından, Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili Emet Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yaşar Yalçın kavga Emet 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Müftü Dede:

Diyanet derhal kapatılmalıdır.

Yanıtla129
Bd:

Bu millet tuvalete sıçmayı malesef bilmiyo.O temizlikçi olmasın bakayım o tuvalete girebilecen mi.

Yanıtla511
Emekli:

İmamalar değil de müezzinler cami ve tuvalet temizliğini yapmalı, Bütün camilerde temizlikçı var müezzinlerin bir şey yaptıkları yok zaten ezan merkezi. Cemaatten sonra girip cemaatten önce çıkıyorlar . Bir kamet getiriyorlar başka işleri yok şimdi de Diyanet 19 bin kişi alacakmış ne yapacaksa ?

Yanıtla68
DEİST:

YUMRUKLAYAN NAMZSIZLARDAN GALİBA DİNİ İMANI OLMADIGI ÇOK BELLİ

Yanıtla84
DİYANET:

BENCE CAMİİ TUVALETLERİNDEN PARA ALINMAMALI YOKSA SONUÇ BU OLUR

Yanıtla47
111:

cami tuvaletine sıçılmamalı o zman parayıda ödememiş olursun

22
AZİZ YAZAR:

camiilerde tuvalet parası alınmamalı oturuyor hödügün teki para basıyor. vermeyene bıcak çekiyor yumruğu yemiş ölmüş adama yazık adam yerine koyup ceza verecekler.

Yanıtla110
ÜMR.HKN:

Tartışma tuvaleti temizleyen ''temizlik var şimdi kullanamazsın'' dediyse karşısındaki de tartışmayı devam ettirip kavgaya dönüştürmüştür. Bir anlık hırs insanın hem bu dünyasını hem de ebedi dünyasını mahveder.

Yanıtla010
Cahil demek az olur:

Milletler arası cehalet yarışması yapılsa yurdum insani zirveye oturur. WC leri birileri temizlemese girilmez olur çünkü insan gibi kullanılmıor hayvan gibi kullanılıyor. Sonrada neden para ödüyoruz diyorlar lan önce bu hayvanları bir ayıklayın kirletmemeyi öğretin. Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar temizlikçi yok emin olun onlarca ülke gezdim ama temizler nedense isan olunca kirlenmiyor demek

Yanıtla19
hopalı:

bir zamanlar istanbulda adam tuvalete girer başka adam kapalı tuvaleti tıklar içerdekide niye hızlı çaldın diye adamı silahla öldürür hapis yattıktan sonra çıkar vurduğu adamın yakınları ile olay kan davasına dönüşür sonuç 5 ölü yani bir kapıyı hızlı tıklamanın bedeli 5 ölü ne cahil millet var dünyada

Yanıtla17
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title