Haberler

Cam silerken 5'inci kattan düşen kadın hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bir apartmanın 5'inci katında oturan kadın, cam sildiği esnada dengesini kaybederek düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde cam silerken 5'inci kattan düşen kadın hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Yazıcızade Mahallesi Yakuppaşa Sokağı'nda bir apartmanın beşinci katında oturan Sibel Yıldız, evin penceresindeki camları silerken dengesini kaybederek düştü.

Cam silerken 5'inci kattan düşen kadın hayatını kaybetti

Sesleri duyan komşuları, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yıldız'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından 2 çocuk annesi Yıldız'ın cenazesi, Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cam silerken 5'inci kattan düşen kadın hayatını kaybetti

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Yazıcızade Mahallesi Çanakkale Gelibolu Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

DİYARBAKIR:

Bir erkek olarak anneme kardesıme hep derim asla cam silmeyin pislik goturse dahi uzun saplı fırca yardımıyla silenebıldıgı kadar artık şartmı parlaması.Bizim burdada cok var boyle kadınlar dehşet içerisinden bakıyorum. Al işte düştün öldün degdımı etmişim cama bok goturseydı camı ama sen olmeseydın mekanı cennet olsun inşallah, Allah korusun hepimizi amin

Yanıtla317
mustafa:

silmeyın kardesım sılmeyın oturun evınızde

Yanıtla19
ERENN2N:

Eski binalar yapılarda ikamet ediyorsanız lütfen dikkat ediniz cam silme konusu risk taşıyor. Allah rahmet eylesin olay üzücü.

Yanıtla15
biri:

allah rahmet eylesin şehitlik mertebesine ulaşsın inşallah

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title