Haberler

Çanakkale'de bir aile yok oldu! Eşi ve çocuğuna kurşun yağdırıp intihar etti

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale'nin Biga ilçesinde cinnet getiren bir şahıs, eşini ve 8 yaşındaki çocuğunu pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde cinnet getiren bir adam, 38 yaşındaki eşi ve 8 yaşındaki oğlunu pompalı tüfekle öldürerek intihar etti.

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Esentepe Mahallesinde bir binanın 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Çakmak ile eşi Filiz Çakmak arasında nedeni henüz belli olmayan bir şekilde tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerinde cinnet getiren İsmail Çakmak evdeki pompalı tüfekle eşi Filiz Çakmak ve 8 yaşındaki oğlu B.Ç'yi pompalı tüfekle öldürdü. Ardından İsmail Çakmak intihar ederek canına kıydı.

Çanakkale'de Cinnet Getiren Adam Eşini ve Oğlunu Öldürdü

OLAY YERİNDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

Evden tüfek sesi gelmesi üzerine apartman sakinleri polis ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, eve girdiklerinde İsmail Çakmak, eşi Filiz Çakmak ile oğlu B.Ç'yi kanlar içinde hareketsiz bir şekilde buldu. Sağlık ekiplerince yapılan müdahalede İsmail Çakmak, eşi Filiz Çakmak ile oğlu B.Ç'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekibinin incelemesinin ardından İsmail Çakmak, eşi Filiz Çakmak ile oğlu B.Ç'nin cenazeleri Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çanakkale'de Cinnet Getiren Adam Eşini ve Oğlunu Öldürdü

3 KİŞİLİK AİLE TOPRAĞA VERİLDİ

Eşi İsmail Çakmak tarafından pompalı tüfekle öldürülen Filiz Çakmak ve oğlu B.Ç. Güleçköy Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Cinnet getirerek eşi Filiz Çakmak ile oğlu B.Ç'yi pompalı tüfekle öldüren ardından intihar ederek canına kıyan İsmail Çakmak ise Gümüşçay beldesinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığına defnedildi.

Çanakkale'de Cinnet Getiren Adam Eşini ve Oğlunu Öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsmail Çakmak Çanakkale 3-sayfa Güncel Biga 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Ahmet:

2010 dan sonra başlayan otoriterlik ve soygun düzeni ve ardından çok büyük ve toplu mağduriyetler oluşturan zulüm düzenine evrilince, zulüm duzenine destek olan ya da buna ses çıkarmayan milletin üzerinden İlahi koruma kalkanı kalktı. Şeytani duzen hakim oldu ve İnsanlar şeytan ile habis ruhların tahakkümü altına girdi. Bu bir musibettir ve artarak devam edeceğe benziyor. Çünkü millette hiçbir uyanış emaresi olmadığı gibi kötülük değirmenine şu taşımaya devam ediyor. Bunlar bu tablonun eseri.

Yanıtla288
Kanarya:

Boşanma kanunları guncellenmelidir.bosanma sonrasında Erkeğe yaşam tanımayan tek taraflı çocuk velayetleri SÜRESİZ NAFAKA nafaka hapisleri 6284 delil olmadan evden atılması gibi cinnetlere yol açan kanunlar her gün faciaya yol açıyor.

Yanıtla1165
OkuYorum:

Kocalar kızlarımızı öldürmesin diye nafaka kalksın tabi. Öldürücem diye tehdit eden adamım diye dolaşanların her dediği olsun ki kızlarımız yaşasın. Yeter ki siz sinirlenmeyin yoksa çoluk çocuk öldürürsünüz. Çocuğunun boğazından geçecek 3bin tl nafaka için evladını anne babasız bırakmaya ve hatta canı ciğeri evladını öldürmeye utanmayanlar, uğradıkları haksızlıklar için kanun iptali istiyor. Velayeti alsa 3bin den fazla harcayacak olan "adam" kadına 3bin vericem diye katliam yapıyor.

04
Kadir Tokay:

Bütün olay nafaka mı şimdi? O zaman nafaka vermemek için herkes karısını çocuğunu öldürsün. O zaman baştan evlenmeseydi. Evlenirken, boşandığında nafaka vereceğini bilmiyormuydu? Saçma sapan konuşmayın. Bu söylediğin caniliğe ve vahşete kulp takmaktır.

13
VEFA:

Her gün bu tür haberleri alır olduk. İçlerinde polisler, askerler bile var. Demek ki yanlış bir düzen kurulmuş ve insanlar bunu kaldıramıyor artık.Ey bizi yönetenler, rahatlık uykusundan daha ne zaman uyanacaksınız!...

Yanıtla357
Tandogan Dogan:

Boyle bir ulke dunya uzerinde yok

Yanıtla646
CAN Işık:

Kesin geçim sıkıntısı

Yanıtla1239
Buğra Er:

Bu olaylar çogalıyor ama hükümett halen daha ayakta uyuyor işte aKpArti türkiye si

Yanıtla544
Doğuş:

Aile sosyal politikalar bakanı neredesiniz. Hergun bunun gibi olayların olması size göre çokmu normal

Yanıtla442
Zeki Sahin:

onlar mutlu ne gerek halk

215
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title