Haberler

Kendisi de her şeyin farkında! Narin'in babası, ailesini tamamen silmiş

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran'ın babası Arif Güran ailesiyle dikkat çeken ifadeler kullandı. Arif Güran, "Ailemin suçu varsa devlet cezasını versin. Cezaevindeki ailemi ziyaret etmedim." dedi.

Diyarbakır'da Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma devam ederken, baba Arif Güran ailesiyle ilgili konuştu. Arif Güran, "Ailemin suçu varsa devlet cezasını versin. Cezaevindeki ailemi ziyaret etmedim." ifadelerini kullandı.

NARİN'İN BABASINDAN TUTUKLANAN AİLESİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nin yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan baba Arif Güran yeni açıklamalar yaptı.

Kendisi de her şeyin farkında! Narin'in babası, ailesini tamamen silmiş

"CEZAEVİNDEKİ AİLEMİ ZİYARET ETMEDİM"

A Haber'e konuşan Arif Güran, tutuklanan ailesini cezaevinde ziyaret etmediğini belirtti. Arif Güran, şunları söyledi: "Ailemin suçu varsa devlet cezasını versin. Cezaevindeki ailemi ziyaret etmedim. Devlet her şeyi ortaya çıkaracak.

"KÖYÜN İÇİNDE HERKES KÖR OLMUŞ"

O adam (Nevzat Bahtiyar) her akşam gelip benim yanımda oturuyordu, o adam canidir. Benim gözümde ailem bana bunu yapmaz ama devletin delil ve ispatına ben bir şey diyemem. Köyün içinde herkes kör olmuş."

Kendisi de her şeyin farkında! Narin'in babası, ailesini tamamen silmiş

NE OLMUŞTU?

21 Ağustos'ta Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursuna giden Narin Güran çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aramış, aramadan da sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran aynı gün saat 20.00 sıralarında kızının kayıp olduğunu bildirmişti. Bunun üzerine çok sayıda arama kurtarma ekibinin sevk edildiği bölgede çalışmalar başlamış, mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapılmıştı.

Arama çalışmaları sürerken, soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakılmıştı.

Ardından Narin'in amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı Salim Güran gözaltına alınmıştı. Aracından alınan DNA örneklerinin Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleştiği belirlenen Salim Güran, 'kasten öldürme' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı.

Daha önce aranan yerlere tekrar yoğunlaşan ekipler, mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde çalışma yaptı ve Narin'in cansız bedeni, 19. günde bulundu. Narin'in öldürüldükten sonra çuvalla dereye atıldığı, üzerinin taşla kapatıldığı tespit edildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Narin Güran Narin Güran Diyarbakır 3-sayfa Hukuk Baba Diyarbakır Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

M Dş:

Bu olayın incelenmesi ve araştırılmasında ne yazıkkı jandarma teşkilatımız sınıfta kalmıştır. Bu olayı polisler araştırsaydı şimdiye kadar çoktan çözümlenmişti.

Yanıtla145268
SFs Karaca:

reis köylük yerde çok mu kamera filan mı var polisin alanları genel olarak şehirlerde olduğu için kameradır,tanıklardır filan elinde bayağ bir ipucu oluyor araştırmak yapmak için köye baksana ailenin yarısı hapiste zaten adamlar soruşturmayı yanıltmak için kaç takla atmışlar

269
Ahmet Çakır:

Valla kusura bakmayında polis neden çözecekmiş.jandarma polisten kat be kat fazla maaş alıyor bırakın maaşlarının haklarını versinler.

2025
Maadet:

katılıyorum.jandarma bölgesinde olaylar aydinlatilamiyor. TV programlarında cinayetler sonradan aydinlatiliyor .ve birçok olayda deliller yok ediliyor. jandarma görev bölgesi kırsal kesim ve maalesef yore halkıyla çok içli dışlı ilişkiler kuruyorlar.her ne kadar içişleri bakanlığına bağlansalar da.esku alışkanlıkları devam ediyor . kırsal kesim de hukum sürerken.gic zehirlenmeleri yaşıyorlar zaman zaman. ben de jandarma bölgesinde yaşıyorum. yanlış anlaşılmasın.her türlü güvenlik güçlerine saygım sonsuz.fakat maalesef küçük yerlerde böyle.halk arasında da böyle biliniyor

440
Yıldırım YILDIZ:

Acaba üzerimi kapatılmaya çalışılıyor diye düşünesi geliyor insanın aklına .

439
Ahmet Melih ALEMDAR:

Timsah gözyaşları bunlar Arif Bey. Bal gibi biliyorsun neler olduğunu. Herşeyi bilip de konuşmayan dilsiz şeytandır!

Yanıtla31266
huseyin Aktas:

Kardesine tek laf etmiyor sucu varsa ceksin diyor. varsa??? ama nevzata cani diyor.. yani kimsenin sucu yokmus nevzat sucluymus. hadi lan oradan.. ben narine uzuluyorum size segil. hakettinizki alah sizi bu sekilde cazalandirdi. kiminlerin kanina gurdiniz bu gunlere kadar? dusunmedinizmi?? yaradaninda bir hesabi vardir ince incee. ve bu hesap buldu sizi.. Dusunun gecmisindeki yaptiklarinizi anlarsiniz!!!

Yanıtla15242
Halkçı:

Koskoca Allah kalkıp da bir kulu işe uğraşmaz . Öyle Allah mı olur ?

337
Aykut Kalanoğlu:

Bu babanın bu saatten sonra işi o köyde hiç bir şey olmamış gibi normal hayata dönmesi çok zor onun yerinde olsam her şeyimi satar o köyde durmaz soyadımı değiştirir yakın akrabaların ve de köylülerin ömür boyu asla bulamayacakları bir yere göç ederdim !

Yanıtla7131
Buğra Er:

Aslında en basından beri biliyor herseyi

Yanıtla6104
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title