Haberler

Celine Dion, seçim mitinginde ''My Heart Will Go On" şarkısını izinsiz kullanan Donald Trump'a sert tepki gösterdi

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü şarkıcı Celine Dion, seçim mitinginde 'My Heart Will Go On' şarkısını izinsiz kullanan Donald Trump'a tepki gösterdi. Dion'un ekibi, şarkının Trump/Vance mitinginde kullanılmasını onaylamadıklarını belirtti. Bu durum, ünlü sanatçıların eserlerinin siyasi kampanyalarda izinsiz kullanılması sorununu yeniden gündeme getirdi. Trump, geçmişte de Dion'un şarkısını kullanmıştı. Ancak bu kez Dion'un şarkısının videosunu da gösterdi.

Dion'un ekibi, şarkının Trump/Vance mitinginde kullanılmasını onaylamadıklarını açıkladı.

Trump, geçmişte de Dion'un şarkısını kullanmıştı. Ancak bu kez Dion'un şarkısının videosunu da gösterdi.

Olay, Dion'un sağlık sorunları nedeniyle uzun bir aradan sonra sahneye dönmesinin hemen ardından yaşandı. Dion, sert kişi sendromuyla mücadele ediyor.

Şarkıcı, Temmuz'da Paris Olimpiyatları açılış töreninde Eyfel Kulesi'nde şarkı söyledi. Başta yüksek bir ücret alacağı söylense de, Olimpiyat yetkilisi şarkıcılara ödeme yapılmadığını açıkladı.

Trump'ın mitinginde başka ünlü şarkıcıların eserleri de çalındı. Harry Nilsson, Marvin Gaye, Dolly Parton ve Elvis'in şarkıları bunlar arasında.

Dion'un ekibi, özellikle "My Heart Will Go On" şarkısının kullanılmasına tepki gösterdi. Bu durum, ünlü sanatçıların eserlerinin siyasi kampanyalarda izinsiz kullanılması sorununu yeniden gündeme getirdi.

Celine Dion, seçim mitinginde 'My Heart Will Go On' şarkısını izinsiz kullanan Donald Trump'a sert tepki gösterdi

Celine Dion, seçim mitinginde 'My Heart Will Go On' şarkısını izinsiz kullanan Donald Trump'a sert tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Donald Trump Donald Trump Celine Dion Celine Dion Politika Magazin 3-sayfa Dünya Müzik 3.Sayfa Müzik Magazin Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Yasef Behar:

Çok haklı birkaç milyon onada ödenmeli

Yanıtla05
1gerceklerinsesi:

Calle delon kim bundan bize ne? Ha kirvaa?

Yanıtla30
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title