Haberler

Cenazeden Dönen Evli Çift Kazada Can Verdi

Abone Ol

GÜMÜŞHANE'nin Kürtün ilçesinde cenazeden dönen hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu 150 metrelik uçuruma yuvarlandı.

GÜMÜŞHANE'nin Kürtün ilçesinde cenazeden dönen hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, sürücü Mehmet Ali Aydın (71) ile eşi Hamdiye Aydın (65) yaşamını yitirdi.

Kaza, akşam saatlerinde Kürtün ilçesi Gürgenli köyünde meydana geldi. Bir yakınının cenazesinden dönen Mehmet Ali Aydın yönetimindeki 29 AR 137 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü ve araçta birlikte bulunan eşi Hamdiye Aydın'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. 5 saatlik çalışmanın ardından çiftin cenazeleri Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekiplerince uçurumdan alınarak Kürtün Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

- Şhane

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Ali Aydın Kürtün Aydın 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA BEY:

ÖLEN MERHUM KARI KOCAYA YÜCE YARATAN DAN RAHMET VE MERHAMET, KEDERLİ AİLESİNE DE BAŞ SAĞLIĞI, SABIR VE METANET DİLİYORUM. ÖLEN KARI KOCANIN TOPRAKLARI NUR MEKANLARI CENNET YARDIMCILARI DA YÜCE YARATAN VE ONUN YÜCE İSLAM PEYGAMBERİ Hz. MUHAMMET MUSTAFA Sav. OLSUN. İNSAN 3-5 DAMLA KAN, IRMAK 3-5 DAMLA SU. ÖYLE BİR HAYATA ÇATTIK Kİ HAYATA KURMUŞ PUSU. GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN GEÇTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK SİZ!HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK?VARARAK OLYÜCE DERGAHA İLTİCA EDEN NE MÜMKÜN ELİ BOŞ DÖNSÜN KABUL EDİLMEDEN

Yanıtla02
AKÇAL LI HASAN AĞANIN OĞLU RECEP IŞIK:

GENÇ ADAM BUNDAN SONRA BENİM SENDEN BEKLEDİĞİM MANEVİ BABANIN TABUTUNU MUSALLA TAŞINA, ANADOLU KITASI BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DAVA TAŞINI DA GEDİĞİNE KOYMANDIR!SUR DA BİR GEDİK AÇTIK MUKADDES Mİ MUKADDES. EYYYY KAHPE RÜZGAR ARTIK NE YANDAN ESERSEN ES.

Yanıtla01
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA BEY:

ÖLEN KARI KOCA YA YÜCE YARATANDAN RAHMET VE MERHAMET, KEDERLİ AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI, SABIR VE METANET DİLERİM. ÖLEN MERHUMLARIN TOPRAKLARI NUR MEKANLARI CENNET, YOLDAŞLARI YÜCE YARATAN VE ONUN YÜCE İSLAM PEYGAMBERİ Hz. MUHAMMED MUSTAFA Sav. OLSUN. İŞTE DÜNYA! İNSAN 3-5 DAMLA KAN, IRMAK 3-5 DAMLA SU. ÖYLE BİR HAYATA ÇATTIK Kİ HAYATA KURMUŞ PUSU. GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN GEÇTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK SİZ!HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK? VARARAK OL YÜCE DERGAHA İLTİCA EDEN NE MÜMKÜN ELİ BOŞ DÖNSÜN KABUL EDİLMEDEN.

Yanıtla01
AKÇALLI HASAN AĞANIN OĞLU RECEP IŞIK BEY:

Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden karı koca AYDIN ailesinin hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunuyorum. Merhum ve merhumeye Yüce Yaratandan rahmet ve merhamet, kederli ailesine sabır, baş sağlığı ve metanet temenni ediyorum. Merhum ve merhumenin toprakları NUR, mekanları CENNET, yoldaşları Yüce Yaratan ve onun Yüce İSLAM Peygamberi Hz. MUHAMMED MUSTAFA Sav. olsun. İnsan 3-5 damla kan, ırmak 3-5 damla su. Öyle bir hayata çattık ki hayata kurmuş pusu. Geldi ölümlü yalan geçti ölümsüz gerçek Siz hayat

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title