Haberler

Ceren'in katili olan Hasan İsmail Hikmet'in avukatı Vahit Bıçak, mahkemedeki sözleriyle tepki çekti

Güncelleme:
Abone Ol

Ceren Damar Şenel'i öldürmek suçundan yargılanan ve ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılan Hasan İsmail Hikmet'in avukatı Vahit Bıçak, mahkeme salonundaki sözleriyle tepki çekti. Merhume Ceren Damar'ı cinsel saldırıda bulunmakla suçlayan Bıçak, Şenel'in acılı babasına karşı da sert sözler sarf etti.

Akademisyen Ceren Damar Şenel'i öldürmek suçundan yargılanan Hasan İsmail Hikmet hakkında "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Sanık Hasan İsmail Hikmet'in avukatı Vahit Bıçak'ın çirkin tavrı ise Türkiye'nin gündemine oturdu. Bıçak, müvekkilini savunmak isterken merhume Şenel hakkında ağza alınmayacak ifadeler sarf etti.

Ceren'in katili olan Hasan İsmail Hikmet'in avukatı, mahkemedeki sözleriyle tepki çektiHasan İsmail Hikmet

Çankaya Üniversitesi'nde görevli olan 27 yaşındaki Ceren Damar Şenel, öğrencisi Hasan İsmail Hikmet (24) tarafından tabancayla vurulduktan sonra 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Tutuklanan Hikmet, Ankara 33'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandı ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

"DARBE GİRİŞİMİ LEHİNE TWEET ATTI"

Sanık avukatı Vahit Bıçak ise müvekkilini savunmak isterken gösterdiği tavır ve kullandığı üslup ile büyük tepki çekti. Merhume Ceren Damar Şenel'e karşı iftiraya varan sözler sarf eden Bıçak, Şenel'in 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin lehine tweet attığını belirtti.

Ceren'in katili olan Hasan İsmail Hikmet'in avukatı, mahkemedeki sözleriyle tepki çektiAvukat Vahit Bıçak

"CEREN, CİNSEL SALDIRILARDA BULUNDU"

Bıçak ayrıca, Şenel'i cinsel saldırıda bulunmakla suçladı. Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre; Avukat Vahit Bıçak, "Sanık maktulenin cinsel taleplerine boyun eğmek zorunda kalmıştır" diyerek müvekkilinin cinsel saldırıdan mağdur olduğunu ifade etti. Bıçak ayrıca, "Maktulenin doymak bilmeyen arzu ve hırslarına karşı sanık, psikolojik bunalıma girmiş, tedavi görmüştür. Ceren Damar şu an hayatta olsaydı cinsel saldırıdan yargılanacaktı" sözleriyle büyük tepki çekti.

Ceren'in katili olan Hasan İsmail Hikmet'in avukatı, mahkemedeki sözleriyle tepki çektiCeren Damar Şenel

"17 BIÇAK DARBESİ YALANDIR"

Sanık avukatı, cinayet anını anlatırken ise katilin bıçağı korkutmak için çıkardığını ve cinayet işleme maksadı olmadığını söyledi. 17 bıçak darbesinin ise yalan ve şehir efsanesi olduğunu dile getirdi.

'DAMAT' SÖZLERİ SONRASI SALONDA TEPKİ SESLERİ

Sanık avukatının sözleri üzerine maktulenin babası Mustafa Damar, "Müvekkilini damat olarak al o zaman" diyerek avukata tepki gösterdi. Acılı babanın sözleri üzerine avukat, "Siz almışsınız zaten" yanıtını verince salonda sesler yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Hasan İsmail Vahit Bıçak Ceren Damar Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Bingül teyze:

Yazıklar olsun ölmüş bir insanı kabrinde bile lekeliyorsunuz güzel kızım gani gani rahmet diliyorum nur içinde yatsın mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşallah yalan dünya bir nefes alıp verecek kadar olan ömrümüz

Yanıtla024
Emre:

Bingul deze agzına saglık cok dogru demisin yuregine kalbine saglık binnur deze ölenin arkasindan giybet haram bunu daha ogrememisler ama sen bu yasta biliyosun birgül teyze, allahın seni korusun hep senin gibi insanlar olsun binnaz teyze

06
ece:

bence avukat katili savunurken insanlık vicdan sınırını çok aşmış ne derse desin inanmadık ama

Yanıtla121
yuh:

meslekten atılıp yargılanmalı bence avukat bile olsa söylediklerini kanıtlamadan atıp tutamaz iftira atamaz. bugün ona iftira atan, yarın sana bana devlete herkese iftira atar. o yüzden bu olay sanki kurgu proje

Yanıtla120
de get:

başarı için herşey mübah değil avukat efendi Türk insanının çizgilerini aşmaya çalışıyosun belliki ama isminin önüne almış olduğun avukat terimi buna yetmez seni kınıyorum her ne olursa olsun ölen bir genç kız var ortada ve bir keş için ondan alacağın para için o kadar alçalma saygılar.

Yanıtla020
BU NASIL AVUKAT:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın. Utanmaz avukat, birde olayı 15 temmuzla ilişkilendirip hassas siyasi konulardan nemalanıp katilin barbzrca işlediği cinayrti meşrulaştırmaya çalışıyor. Ölen insanın arkasından özel durumları ve özel yaşamını kullznmak en çirkin onursuz bir davranıştır. Aciz insanlarınbişidir.

Yanıtla017
elif:

sayın avukat sırf davayı kazanmak için pırıl pırıl yetişmiş bir insanı kadın olduğu için en olmadık yerden suçladınız bu ne insanlık adına nede mesleki etik kuralları adına olmadı sizin gibi para için her şey mubah düşüncesiyle mesleğini yapanlara sayın adalet bakanı öyle güzel bir açıklama yapmış ki kendisini tebrik ediyorum yazık hemde çok yazık

Yanıtla016
öfke kontrolü:

katilin surata bak soğan doğra

Yanıtla013
ASİLTÜRK__:

Tövbe tövbe, yani bu rahmetli akademisyen hiç mi okulda akademisyen veya daha yakışıklı kimse bulamamış da bu dünyalar yakışıklısına cinsel saldırılarda bulunmuş, adamı kurtarıp prim yapacağım diye bari ölmüş bir insana iftira atma.

Yanıtla011
Bjk:

Hiç bir nedenden dolayi bir insan öldürülemez.Allahin verdiği canı Allah alir..ölen bir insanin ardindan en ufak iftira bile adami yakar çünkü maktul bu iftiraya cevap veremez.Bu zanli eğer cinsel tacize ugradi ise neden bunu mahkemeye tasimadida gencecik bir kadını öldürdü? Yazik... Eğitimcilere uygulanan her türlü şiddeti kınıyor ve eğitimcileri koruyan siddeti caydirici bir kanunun çikarilmasini devletimizden talep ediyoruz.

Yanıtla08
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title