Haberler

Cezaevinden tahliye olan Nihal Candan, kapanmak istediğini söyledi: Bir şey dersiniz diye çekiniyorum

Güncelleme:
Abone Ol

Dolandırıcılık şebekesine üye olmakla suçlanan ve tutuklandıktan sonra yemek yememe hastalığına yakalandığı gerekçesiyle cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Günün ayetini paylaşıp kapanmak istediğini söyleyen Candan, "Kapanmak istiyorum ama ona da bir şey dersiniz diye çekiniyorum açıkçası..." ifadelerini kullandı. Candan'ın paylaşımına "Onlyfans için içerik üretirken Allah için mi yapıyordun?" yorumu yapıldı.

Dolandırıcılık çetesine üye olduğu suçlamasıyla tutuklanan ve anoreksiya (yemek yememe) hastalığına yakalandığı gerekçesiyle tahliye olan Nihal Candan, bu kez de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Nihal ve Bahar Candan kardeşler ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile birlikte hareket ettikleri iddiasıyla 14 Kasım 2023'te gözaltına alınmış ve 16 Kasım'da da tutuklanmıştı. Nihal Candan "Anoreksiya nevroza" adı verilen hastalığa yakalanmış ve tahliye edilmişti.

Cezaevinden tahliye olan Nihal Candan, kapanmak istediğini söyledi: Bir şey derseniz diye çekiniyorum

GÜNÜN AYETİNİ PAYLAŞIP KAPANMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Tahliye olduğundan beri hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eden Nihal Candan geçtiğimiz günlerde de doğum gününü kutlamış ve paylaşımına "suçlu değil" notunu düşmüştü. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Nihal Candan bu kez de günün ayetini paylaşıp kapanmak istediği ifade etti.

Cezaevinden tahliye olan Nihal Candan, kapanmak istediğini söyledi: Bir şey derseniz diye çekiniyorum

"KAPANMAK İSTİYORUM AMA..."

Nihal Candan, sabah namazına uyanmak istediğini söyleyip, başının kapalı olduğu bir fotoğrafı paylaşarak, "Kapanmak istiyorum ama ona da bir şey dersiniz diye çekiniyorum açıkçası..." ifadelerini kullandı.

Cezaevinden tahliye olan Nihal Candan, kapanmak istediğini söyledi: Bir şey derseniz diye çekiniyorum

PAYLAŞIMLARINA BİR SÜRÜ YORUM GELDİ

Candan'ın dikkat çeken paylaşımları sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Candan'a, "Onlyfans için içerik üretirken Allah için mi yapıyordun?", "Hapiste olman lazım, adalet elbet işler", "Hala gösteriş peşindesin" gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Aydemir - 3.Sayfa

Dolandırıcılık Sosyal Medya Sosyal Medya Nihal Candan Nihal Candan 3-sayfa Şebeke Şebeke Şebeke Şebeke Şebeke Yaşam Hukuk Medya Sosyal Medya Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

ömer:

Bizim birşey dememizin bir hükmü yok. hüküm ve hikmet sahibi Allah'a Hamd olsun.

Yanıtla6181
VEFA:

Kapanın tabi rızkınız artar, kısmetiniz açılır. Bir de cezadan yırttınız mı Ohh ne ala ne ala!. .

820
Hek Tor:

Bu ikisini geri almamak kaydıyla Suriye'ye postalasınlar, karşılığında 1000 Suriyeli alsınlar vallahi bu millet buna da RAZI....

46
Baba Yabgu:

Kapanmış hali mi bu

Yanıtla564
Nuri Aga:

İşinize gelmeyince yemek yememe hastası olursunuz...

Yanıtla357
Köfteci Jardel:

Ne giyerseniz giyin.. Bize ne? Cezayı yatmadan sıvışmışsınız. Ne güzel dünya. O kadar suç işle, kara para akla, ceza yatma ve sonra şu hale bakın.

Yanıtla248
Aslan:

Nerden biliyorsun o kadar suç işlediğini?Dava dosyasını inceledin mi?

112
MR CAMEL:

tüm hayatında alıştıgın hayatdan kapanma istediği kapan ama kapanıp sonra acılan cok insan

Yanıtla028
Spartacüs MartinLuther:

Yaranacağı yeri biliyor

Yanıtla123
Bandorma:

Allah kabul etsin gerisi boş…

Yanıtla514
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title