Haberler

CHP'li Muğla Milletvekilinin Pınar Gültekin'in babasını davadan vazgeçirmek için aradığı iddia edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Eski sevgilisi Metin Avcı tarafından Muğla'da boğularak öldürüldükten sonra varile konulup üzerine beton dökülen Pınar Gültekin'in acılı babasına geldiği iddia edilen telefon herkesi şoke etti. CHP'li bir vekilin baba Gültekin'i davadan geri çekilmesi için telefonla aradığı öne sürüldü.

Muğla'da 16 Temmuz tarihinde kaybolan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cansız bedenine 21 Temmuz'da ulaşılmıştı. Yapılan incelemeler kapsamında Gültekin'in katilinin eski sevgilisi Metin Avcı olduğu belirlenmiş ve Avcı tutuklanmıştı. Cinayetle ilgili dava devam ederken, önemli bir iddia gündeme getirildi.

Hürriyet'ten Fatih Çekirge, Gültekin'in acılı babasına CHP'li bir Muğla milletvekilinden bir telefon geldiğini öne sürdü. Konuyu köşesine taşıyan Çekirge, CHP'li vekilin aileden davadan geri çekilmesini istediğini iddia etti.

"NASIL BÖYLE BİR AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNABİLİR?"

Babanın gelen teklif karşısında önce şoke olduğunu sonra ise "Bunu duymamış olayım" dediğini yazan Çekirge, "Bir milletvekili nasıl böyle bir ahlaksız ve insanlık dışı teklifte bulunabilir?" diyerek yaşanan olay isyan etti.

KATİLİN ANNESİNİN PARTİ ÜYESİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Katil Metin Avcı'nın annesinin CHP ilçe yönetim kurulu üyesi olduğunu ve korkunç olaydan sonra istifa ettiğini belirten Çekirge, konunun bir an önce açığa çıkması gerektiğini ifade etti.

BURAK ERBAY:AÇIKLAMA YAPACAĞIZ

Konuyla ilgili olarak CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay'a ulaşarak iddiaların doğruluk payını sorduk. Haberler.com'a konuşan Erbay, Muğlalı vekillerle birlikte ortak açıklama yapacaklarını bildirdi.

NE OLMUŞTU?

Pınar Gültekin, Muğla'nın Ula ilçesinde 16 Temmuz günü kaybolmuştu. Ailesi tarafından yapılan kayıp ihbarından sonra aranmasına başlanan Gültekin'in cesedi, 21 Temmuz'da Muğla'nın Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bulunmuştu.

Yapılan incelemelerin ardından Gültekin'in eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından boğularak öldürüldükten sonra varilin içine konulduğu ve yakıldığı tespit edilmişti. Avcı'nın daha sonra ise varili, üzerine beton dökerek gömdüğü aktarılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Cumhuriyet Halk Partisi Pınar Gültekin Metin Avcı Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (69)

SMMM:

Cehape ahepe mehape hedape saadet bu ülkenin başına gelmiş en korkunç sömürü sistemleridir

Yanıtla1950
şaşı bak şaşır olayı:

Markete giremiyoruz pahalılıktan en ucuz marketler bile el yakıyor ekonomık kriz yakıp kavuruyor garibanı onlar değilde bunların konuşulması ilginc gündem değiştirme beyhude cabalar bu gidişle askere zor alırrsın teskere

Yanıtla4614
vatandaş rıza:

sen insan değilsin.

811
SÜMBÜLLÜ:

Aynen, doğalgazı dünyanın en kazık fiyatıyla yakıyor neden diyorsun ticari sırmış diyor arada kanka akraba yandaş var sanırsam.

116
Şenay:

Şaşı tamam haklısın da burada bir insanın hayatı konuşuluyor.yapma

69
Siyasetten nefret eden:

Şaşırdık mı hayır

Yanıtla1345
Emir:

Klasik CHP hayatları aşk-meşk,alkol,para, üzerine kurulmuş.

733
Delibal:

Bu zihniyet herşeyi yapar. Taciz şantaj yalan iftira zihniyeti.

Yanıtla1638
cengo:

bir uzman çavuş sıfatı altında mhp üyesi olan bir kişi 18 yaşındaki kıza tecavüz etmiş sonra kız intihar mektubunda herşeyi anlatıp intihar etmişti. 30 günlük komadaki yaşam şavaşının ardından ölmüştü mektupta adı geçen çavuş ise mahkeme tarafından serbest bırakıldı peki bu haberler varken siz neredeydiniz HERKES AMAN BENİM PARTİMİN ADI KİRLENMESİN DİĞERLERİ BİRŞEY YAPSADA ORTALIĞI KARIŞTIRSAK HAVASINDALAR MAALESEF

11
CHP ise normal:

Atatürkün kemiklerini sızlatıyorlar yazıklar olsun birde Atatürkçülüğü kullanıyorlar

Yanıtla1238
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title