Haberler

CHP Milletvekili Meriç'e silahlı provokasyon! Tetiğe peş peşe basıp "Kimseyi konuşturmam" dedi

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç fıstıkçıların sorunlarını dile getirirken muhtar olduğu öne sürülen bir şahıs silahını çekerek havaya ateş etti. Vekilin 5 metre yakınına kadar gelen şahsa korumalar müdahale etti. O anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, çiftçilerin sorunlarını dile getirdiği sırada silahlı provokasyonla karşı karşıya kaldı. Havaya ateş açan şahıs, "Kimseyi konuşturmam" diye bağırmaya başladı. Şahsın kimseyi hedef almadan sadece havaya ateş etmesi ise daha büyük bir olayı engelledi.

"KİMSEYİ KONUŞTURMAM" DEDİ SİLAHINA SARILDI

Olay, Gaziantep'in Nizip ilçesinde meydana geldi. Fıstık fiyatlarına tepki gösteren çiftçiler traktörleriyle konvoy yaptı. Fıstıkçılar sitesine gelen çiftçilere destek vermek için bölgeye CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç'de geldi.

CHP Milletvekili Meriç'e silahlı provokasyon! Tetiğe peş peşe basıp 'Kimseyi konuşturmam' dedi

Meriç, konuşma yaptığı sırada muhtar olduğu iddia edilen bir kişi "Kimseyi konuşturmam" diyerek havaya ateş açtı. Şahıs korumalar tarafından engellenirken, olay yerine gelen polisler silahlı şüpheliyi gözaltına aldı.

Ekiplerin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ederken yaşananlardan geriye ise cep telefonu kameralarına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Milletvekili Melih Meriç Gaziantep Politika 3-sayfa Güncel Meriç 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

özcan Aslan:

Muhtara da silah verirsen böyle olur. Muhtar mahellesini , köyünü silahla mı koruyacak nedir bu saçmalıklar.Adam kendini orda bir şey zannetmiş.

Yanıtla51601
Ali Tokgöz:

Muhtara silahı devlet vermez. Sadece ruhsat almasını kolaylaştırır.O silahıda kendini koruması için alır.Umarım anlamışsındır.

40280
Seyit Keşli:

zaten günümüzde muhtarlık gereksiz bir kurum haline gelmiş durumda halkın çoğunluğu kaldırılmasını istiyor ama ne hikmetse bazı siyasilerin işine gelmiyor sanırım kamuda tasarruf edeceğiz diyorlar ama en büyük israflardan biri muhtarlık maaşları

10371
Murat Celik:

tiyatro

3283
Ne Demeli:

Acep muhtar neden kendini koruyor ve neden korunma ihtiyacı duyuyor de silah alma gereği hissediyor... Memleketimden alıntılara devam...

425
abdullah saydam:

Muz Cumhuriyeti

Yanıtla48588
şahabettin Ayyıldız:

Demekki güvendiği birileri var

Yanıtla31397
Mevlüt:

CHP ye düşman olan herkes Allah'a güvenir Allah onlara yeter

48764
Ozan Özgül:

Mevlüt yolsuzluk yapanlarıda Allah savunuyor herhalde hepsi bir yerdede devlete vergi borcu olup silinenlerde devletten vakıflarına bağış alanlarda Allaha güveniyorlar onların yanında herhalde

126
geography teacher:

Antep fıstığı üreticisi kaderine terkedilmiştir. Bu bölgenin üreticisine yazık değil mi, 3-4 yılda bir tutan Antep fıstığınin kaderi 3-5 tüccarın keyfi fiyat uygulamasına bırakılmıştır. Bir Ak Parti secmeni olarak protestoya katılan CHP milletvekilimize sonsuz teşekkürler sunuyorum. CHP şuan gerçekten haklının yanında duruyor ve bu da oy olarak seçimlere artarak devam edecektir. Antep'te cumhur ittifakıv.lwei kafasını kuma gömmeye devam etsinler.

Yanıtla35135
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title