Haberler

Çocuk parkında asılı bulunan Çiğdem hakimin ölümünde sır perdesi aralanıyor! Ardında veda notu bırakmış

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da dün gece çocuk parkında iple asılı halde ölü bulunan Çiğdem hakimin 6 ay önce eşinden boşanıp ailesinin yanına yerleştiği öğrenildi. İntihar ettiği şüphesi üzerinde durulan genç kadının ölmeden önce ailesine veda notu bıraktığı, notunda ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirttiği ortaya çıktı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi'nde dün gece parka giden kişi, oyun grubunda bir kadının iple asılı olduğunu görünce polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan araştırmada, ölen kişinin Bursa Adliyesi'nde 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi olan Hakim Çiğdem B. olduğu belirlendi. Çiğdem B.'nin cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Çiğdem hakim için Bursa Adliyesi'nde tören

ARDINDA VEDA NOTU BIRAKMIŞ

Çiğdem B.'nin, ilk görev yeri olan Bursa'ya 4 yıl önce atandığı, 6 ay önce savcı olan eşinden boşandığı, anne ve babasıyla birlikte yaşadığı belirtildi. Çiğdem B.'nin yaşamına son vermeden önce annesi, babası ve ablasına hitaben not bıraktığı, ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirttiğini yazdığı ifade edildi.

Çiğdem hakim için Bursa Adliyesi'nde tören

ADLİYEDE TÖREN DÜZENLENDİ

Hakim Çiğdem B. için bu sabah görev yaptığı Bursa Adliyesi'nin önünde tören düzenlendi. Törenin ardından Çiğdem B.'nin cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'a gönderildi. Bursa Barosu da sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı. Hakim Çiğdem B.'nin cenazesi yarın Afyonkarahisar'da Paşa Camii'nde öğlende kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bursa Adliyesi Hakim Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (42)

Ism Tas:

İntihar edenin cenaze namazı kılınır mı. İlk defa duydum.

Yanıtla41852
Bu son olsun:

Aklının yerinde olmadığı niyeti ile namazı kılınır. Kimsenin ne yaşadığını bilemezsin. Eleştirilerde yorumlarda daha özenli olun.

010
Martin Sikertel:

Kılınacak yazıyor işte bak; demek ki yapınca oluyormuş. İntihardan şüphe ediliyormuş, kesinleşen bir şey yok. İntihar etmediyse o kılınmayan cenaze namazının hesabını sen mi vereceksin?

07
birtürk stratfor:

Ahlaksizların cenaze namazı kılınıyorda . Zorda kalan kendini asacak kadar akıl melekelerini yitirenin neden kılınmasın. Allah isterse afedebilir. Biz Allah'ı nasıl şekillendiriyoruz beynimizde O hiçbir yartılmışa benzemez iradeside benzemez. O çok affeden bağışlayandır.

07
Kuman:

Niye kılınmazmış! Neye göre fetva veriyorsun? Günahkarlık ayrı Allah'a şirk koşmak ayrıdır. Müslüman her türlü günahla Allah'a gider. Yeter ki Allah'a şirk koşmayıp Peygambere iman etsin.

15
Erhan Döngel:

Bunca katilin, tecavüzcünun, hırsızın, uğursuzun, düzembazın, yalancının ve her türlü pisliğe bulaşmış insanların namazının kılındığı yerde gayret tâbi şerefi ile intihar eden kişilerin de namazı kılınır...

06
osman :

Dinini inkar etmedikçe kılınır. Sadece büyük günah işleyerek ahirete intikal etmiştir. Hesabınıda orada verecektir..

02
ismail bey :

Bir kere bile şehadet getirmiş ve müslüman olarak yaşamış olup, intihar dahi etse namazı kılınır. Bir not: Dönmelerin ve travestilerin kılınmaz..

02
Hüseyin Fidan:

kılınır

00
Sadık GÜNEŞ:

Çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin,ah be kızım bu yalan dünyaya herkes sıgdıda senmi sıgmadın,geride kalanların başı sagolsu

Yanıtla8308
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title