Haberler

Cinnet getirip 2 kişiyi katletti! Katil 20 yıl önce de eşini öldürmüş

Güncelleme:
Abone Ol

Gümüşhane'de bir şüpheli, cinnet getirerek 3 akrabasını silahla vurdu. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 2'si hayatını kaybetti. Katilin 20 yıl önce de eşini defalarca bıçaklayarak öldürdüğü ve cezaevinden yıllar önce çıktığı öğrenildi.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde cinnet getirerek silahla önceki gün 2 kişiyi öldüren ve 1 kişiyi yaralayan Ümit Yapıcıoğlu'nun 20 yıl önce karısını bıçaklayarak öldürmekten hapse girdiği öğrenildi.

3 AKRABASINI SİLAHLA VURDU

Olay geçen Perşembe akşam saatlerinde Kelkit ilçesi Alacat köyünde meydana geldi. Köyde cinnet getiren Ümit Yapıcıoğlu, akrabaları Nurten Yapıcıoğlu (55), Ali Yapıcıoğlu (25) ve Kadir Yapıcıoğlu'nu (22) silahla vurdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri Nurten Yapıcıoğlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kurşunların hedefi olan Ali Yapıcıoğlu ve Kadir Yapıcıoğlu ise ağır yaralı olarak Kelkit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ali Yapıcıoğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Kadir Yapıcıoğlu ise Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

20 YIL ÖNCE DE EŞİNİ ÖLDÜRMÜŞ

Ümit Yapıcıoğlu'nun 2004 yılının Mayıs ayında Kocaeli'nin Derince ilçesi Dumlupınar Mahallesi Doğan Apartmanı'nda eşi Özlem Yapıcıoğlu'nu (23), aralarında çıkan tartışma sonucu defalarca bıçaklayarak öldürdüğü ve yapılan yargılamanın ardından hapse gönderildiği ve yıllar önce tahliye olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan Ümit Yapıcıoğlu tarafından uğradıkları silahlı saldırı sonucu öldürülen Nurten Yapıcıoğlu ve oğlu Ali Yapıcıoğlu dün Kelkit'in Alacat köyünde gözyaşları içerisinde son yolculuklarına uğurlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gümüşhane 3-sayfa Güncel Kelkit 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

XYZ:

İDAM!!!!

Yanıtla3183
Güven önemlş:

gerçek cezasını çekse, bugün yeniden cürüm işlemeyecekti. aflar işe yaramıyor

072
Kapozalo :

Güven bey böyle insanlar suçla yatar suçla kalkar . Bu tarz adamlar 20 yılda yatsa ıslah olmaz . Cezaevinde oluşu suç işlemesini engelledi . Eğer işlediği suçlara karşı ceza almayacağını bilse benzer olayları yine uygulamaya koyardı . Yani başlık doğru idam şart !

031
idam etmek GÜNAH YAZABİLİR uzaklaşmak YAZMAZ:

Günah yazabilir İdam Etmek. Bence başka ülkelerdeki suçlular ile TAKAS yapılmalı. Belki yeni bir ülke onlara iyi gelir ?

184
Nilay Durmaz:

Kesinlikle idam bu ülkede şart artık. Başka türlü yola gelmez. Hergun onlarca cinayet işleniyor Teksas vahşi batı ya döndük resmen.

021
Faruk Kara:

Eski suçundan ömür boyu hapis cezası vermeyen veya bu cezayı hafifletip tahliyesine karar veren tüm mahkeme heyetinin İDAM'ına karar verilerek ilahi adalet sağlanmalıdır, suçlu şahıs değil, onun yaşamasına ve serbest bırakılmasına izin veren sistemi yönetenlenlerdir.

Yanıtla2158
Kara Ahmet:

bu adaleti kim yaptıysa ahirette onların üstüne devrilecek bu suç

293
Erdal_19:

adamı cinnete getirmişler

Yanıtla10611
Güven önemlş:

seninde durumun iyi değil

18
atilla çekiç:

iyi hali güzel hali kafası hoş hali derken birde beni seçin ben affederim derken ceza bitti

Yanıtla468
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title