Haberler

"Çocuğu istismar ediyor" dedikleri görüntünün altındaki gerçek çok başka çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa'da kaydedilen ve "Çocuğu istismar ediyor" başlığıyla servis edilen bir görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili açıklama yaparak istismar iddialarını yalanlayan Valilik, görüntülerin bir babanın ishal şikayetiyle hastaneye getirdiği kızının altını değiştirdiği anlara ait olduğunu belirtti.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Direkli Mahallesi'nde kaydedilen bir görüntü sosyal medyada infial yarattı. Bazı sosyal medya hesapları tarafından "Oyun oynayan küçük bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan yaşlı bir sapık çevredekiler tarafından suçüstü yakalandı" başlığıyla servis edilen görüntüyle ilgili Şanlıurfa Valiliği bir açıklama yaptı.

İSHAL OLAN KIZININ ALTINI DEĞİŞTİRİYORMUŞ

Konuyla ilgili Valilik'ten yapılan açıklamada "04.08.2024 tarihinde bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde yer alan görüntülere istinaden 'Şanlıurfa'da bir çocuğa cinsel tacizde bulunulduğu' yönündeki iddialar üzerine Valiliğimiz tarafından açıklama yapılması ihtiyacı duyulmuştur. 03.08.2024 tarihinde gerçekleşen olayla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından konu incelenerek gerekli işlemler gerçekleştirilmiş, yapılan araştırma sonucunda; sekiz yaşındaki çocuğunun babası tarafından sabah saatlerinde akut ishal şikayeti ile Balıklıgöl Devlet Hastanesine götürüldüğü, hastanede tedavisi yapıldıktan sonra yine babası tarafından yolun kenarındaki boş bir arsada çocuğun bezinin değiştirildiği, herhangi bir taciz olayının vuku bulmadığı anlaşılmıştır. Çocuğun beyanı da aynı şekildedir" denildi.

SAĞLIK MUAYENESİNE TABİ TUTULDU

Açıklamanın devamında ise "Ayrıca kız çocuğu sağlık muayenesine tabi tutulmuş, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı değerlendirilerek çocuğun babası sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Sosyal Medya Sosyal Medya Şanlıurfa Şanlıurfa 3-sayfa Güncel Yaşam Hukuk Medya Sosyal Medya Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (90)

Güler Korkmaz:

8 yaşındaki bir çocuğun altını değiştirmek mi ? Bilemiyorum çocuğun özel bir durumu yoksa bu normal bir durum değil yanlış

Yanıtla37835
no NAME:

egıtım sart !! cocuk ıshal olmus dıyor nerenle okuyon haberi

2231
Yusuf Çelik:

akut ishal şikayeti ile hastanedelermis Güler hanım. daha özel ne durum olabilir.

2178
Talha ÇANKAYA:

bnm oğlum da sekiz yaşında yemeğini bile yeri geliyor biz yediriyoruz miy miy çünkü belki o çocukta oyledir

8153
Mehmet Çiftçi:

herkez sizin gibi sapıkca bakmıyor güler korkmaz

2157
Ender YILDIRIM:

klasik cinsiyetçi kadın.

3123
Mr Wagyu:

Okuduğunu da anlayamıyor ki

582
TIMUR Umit:

Hababam sınıfı Hürrem aklıma geldi ) Çocuk ishal hasta haberi bi oku bari

469
man over:

Nesi yanlış ? Adamın çocuğu ishal, hastaneye götürmüş.Yolda kaçırmasın diye evde bezlemişler.Altına kaçırınca değiştirmiş Suç sağlık bakanlığının.İnsan hastanelerde 1-2 tane odayı bu tarz durumlar için ayırmalı.

268
Mehmet Mirdeslioglu:

Önce haberi oku denyo

253
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title