Haberler

Çocuğunu görmek için İstanbul'a gelen kadını kayınpederi katletti

Güncelleme:
Abone Ol

Eşinden boşandıktan sonra Bursa'ya yerleşen Kübra Güler, bugün çocuğunu görmek için İstanbul'a geldi. Genç kadın, çıkan tartışmada kayınpederi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Kübra Güler, çocuğunun gözleri önünde can verdi.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Kübra Güler isimli kadın, boşandığı eşinin babası tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.

ESKİ EŞİNİN YAKINLARIYLA TARTIŞMA ÇIKTI

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Eşinden boşandıktan sonra Bursa'ya yerleşen Kübra Güler, bugün çocuğunu görmek için İstanbul'a geldi. Kayınpederinin evine giden Güler'le eski eşinin yakınları arasında kavga çıktı.

KAYINPEDERİ PEŞ PEŞE TETİĞE BASTI

Kayınpeder Mehmet Fidyel, gelinini kurşun yağmuruna tuttu. Kanlar içerisinde yere yığılan Kübra Güler, çocuğunun gözü önünde yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Mehmet Fidyel'i gözaltına aldı. Polisin olay yerinde incelemesi sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Eyüpsultan İstanbul Cinayet 3-sayfa Hukuk Yaşam Bursa Bursa Bursa Cinayet Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Muharrem Hozar:

Ülkemize neler oldu böyle , sanki kabus dolu 22 yıl

Yanıtla48116
Deli Dumrul71:

22 yıl dedinya 21 kişi beğenmemiş kim olduklarını biliyorsun, meee

02
şahabettin Ayyıldız:

Allah tan korkmazlar o çocuğun günahı ne

Yanıtla2115
Shadowhunter:

Internet ve sabah programlari bizi bu hale getirdi,1 gün yokki bi aile cinayeti yada baaka bi vinayet islenmesin

Yanıtla966
Berke Dagdeviren:

baska sebebi yok yani

00
Güven önemlş:

sivillerden silahı alın. silah satan yerleri kapatın yeter artık. her yerden silah fışkırıyor. çok fazla ölüm var covit 19 u bile geçti, durdurun

Yanıtla038
man over:

Sıkıntı yok vergilerimiz sürekli artıyor.Bunları beslemek için daha çok vergi veriyoruz. Seçimden önce kader mahkumu diye şartlı tahliye,denetimli serbestlik ile bıraktılar mı tamamdır.

Yanıtla725
Güven önemlş:

görse nolur çocuğu neden bu yobazlık

Yanıtla019
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title