Haberler

Çocuklarına uyuşturucu satan çeteyi uyarmaya giden anne, uyuşturucu satıcıları tarafından öldürüldü

Güncelleme:
Abone Ol

Oakland'da sekiz çocuk annesi Maria Ramos, esrar sattığı iddia edilen gençlerle tartışırken öldürüldü. Ramos ve annesi satıcıları uyarmaya gitmişti. Kamera görüntüleri, Ramos'un araçtan indiği ve vurulduğu anı gösteriyor. Üç şüpheli tutuklandı. Ramos'un annesi aileyi şehirden taşımayı düşünüyor. Oakland artan suçla mücadele ederken, Belediye Başkanı Thao FBI soruşturması ve azil girişimiyle karşı karşıya. Polis, yetersiz kaynaklarla mücadele ediyor.

Oakland'da sekiz çocuk annesi Maria Ramos, çocuklarına esrar sattığı iddia edilen genç uyuşturucu satıcılarıyla tartıştığı sırada öldürüldü.

Ramos ve annesi Blanca Velasco, satıcıları takip edip uyarmaya karar verdi. Güvenlik kamerası görüntüleri, şüphelilerin bir kavşakta durduğunu ve Ramos'un araçtan indiğini gösteriyor. Araçtaki gençler ateş açtı ve Ramos kaçarken vuruldu.

Velasco, kızının sadece saklandığını düşündüğünü, ancak daha sonra onu kan içinde yerde bulduğunu anlattı. Polis, olay yerine geldiğinde Ramos'u kurtarmaya çalıştı fakat başarılı olamadı.

Üç şüpheli gözaltına alındı, biri 16 yaşında ve diğeri 19 yaşındaki Isaiah Gomez. Gomez suçlamaları reddetti ve ayak bileği monitörüyle serbest bırakıldı.

Velasco, kentin ilerici Bölge Savcısı Pamela Price'ın katilin yetişkin olarak yargılanmayacağından endişe ediyor. Şimdi torunlarına bakmakla yükümlü ve aileyi Oakland'dan taşımayı planlıyor.

Oakland, artan suç oranları ve siyasi karmaşayla mücadele ediyor. Belediye Başkanı Sheng Thao, FBI baskını ve azil girişimiyle karşı karşıya. Polis Memurları Derneği, Thao'nun istifasını talep ediyor.

Çocuklarına uyuşturucu satan çeteyi uyarmaya giden anne, uyuşturucu satıcıları tarafından öldürüldü

Çocuklarına uyuşturucu satan çeteyi uyarmaya giden anne, uyuşturucu satıcıları tarafından öldürüldü

Çocuklarına uyuşturucu satan çeteyi uyarmaya giden anne, uyuşturucu satıcıları tarafından öldürüldü

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Amerika Birleşik Devletleri Güvenlik 3-sayfa Polis Dünya Çocuk Hukuk Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

VEFA:

İşte bu mesele bizim meselemiz. Bizim Filistin meselesi, Arap savunuculuğu meselemiz yok. Uyuşturucu çetelerinin, haraç mafyalarının kökünü kurutmak, göçmenleri ülkelerine göndermek, trafik kazaları, ekonominin iyileştirilmesi vd... acilen bunlara ağırlık verilmeli!...

Yanıtla64245
vedat celik:

Filistin meselesi insanlık meselesidir ayrıca bizi ilgilendirir 100 sene önce bizim toprağımızdı Ve israil firat ve nil arasını istiyor bu kayseriye kadar savaş orda kalmayacak müdahale etmessek bize gelecek bir savaş

1523
Akıllı olmalıyız:

Vefa olay Türkiye’de değil. Türkiye’de uyuşturucu çetesi bile böyle uyarmaya gelen anneyi öldürmez tamam teyze der gönderir çocuğuna da bida bişey satmaz. Filistin meselesi de arap savunuculuğu değil adamlar bize doğru geliyor ve savaşa bizi çekiyor sınırımıza yakın. Bana ne diyemezsin. Sana da aynısını yaparlar ve tüm dünya bana ne der. Öyle de zaten Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur tek başımıza kalacağız.

1419
Yazılım Budur:

Akıllı sen nasıl bir pembe ülke de yaşıyorsun :) tabi he he gitsin bak neler yapıyorlar

22
MÜCAHİD:

biri bizim filistin meselemiz yok yazmış uyuşturucu haberi altına, işte asıl mesele bu. Ülkede dini duygular ve edep ahlak yerlerde sürünüyorsa, ondan her türlü ahlaksızlığı uyuşturucuyu bekle, Halbu ki islam güzel alakı emrettiği gibi müminler birbirinin kardeşidir diye de emreder. Bu nedenle Filistin davasına sessiz kalanlar islamı anlamamış veya anlamak istemiyor demektir. Bu ülkenin esas sorunu dini gevşeklik ve lakaylıktır. Başına gelen belaların müsebbibide budur.

Yanıtla2228
Goethegitme:

Vefaya kızma,o bizim delimiz:)

106
VEFA:

İslam ülkelerinin tamamına bak, araştır, ne haldeler gör. Bu sorunlar dinle çözülmez. Kaş yapayım derken, göz çıkarırsın!..

00
bülent iyigün:

bizim ülkemizdede milletin gözünün önünde uyuşturucu satıcıları cirit atıyor polis yakalıyor fakat sonra serbest kalıyorlar cezalar ağırlaştırılmalı başka çözümü yok bu işin gençleri kullanıyorlar..

Yanıtla06
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title