Haberler

Tekirdağ'da, eşiyle yürüyen kadına laf atıp kocasını öldürdüler

Güncelleme:
Abone Ol

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde eşiyle yürüyüş yaparken kendilerine laf atan kişi tarafından kalbinden bıçakla yaralanan 29 yaşındaki Sunay Sorgun hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırgan ise tutuklandı. Öte yandan bıçaklı saldırganın yanındaki diğer şüpheli ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde eşine laf atıldığı gerekçesiyle kavga ettiği şahıs tarafından bıçaklanan genç adam hayatını kaybetti. Olayın ardından yakalanan bıçaklı saldırgan tutuklanarak cezaevine konuldu.

SOKAK ORTASINDA KALBİNDEN BIÇAKLADI

Çorlu ilçesinde taksi şoförlüğü yapan 29 yaşındaki Sunay Sorgun, eşiyle birlikte Salih Omurtak Caddesi Tahtalı Camii mevkiinde yolda yürürken kendilerine laf atıldığı gerekçesiyle Y.Ç. ve Ş.Ö. isimli şahıslarla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sorgun ve Y.Ç., Hıdırağa Mahallesi Mehmet Pehlivan Sokak üzerinde birbirine girdi. Öfkelenen Y.Ç. ekmek bıçağını Sunay Sorgun'un kalbine sapladı.

Çorlu'da Eşine Laf Atıldığı İçin Kavga Eden Genç Adam Bıçaklanarak Öldürüldü

Ağır yaralanan Sorgun, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sunay Sorgun, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Olaydan kısa süre sonra asayiş ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalanan Y.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer şüpheli Ş.Ö, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ Çorlu Tutuklama Güvenlik Ceza Şiddet Cinayet Suç Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Muhammed Yıldız:

Ya insan karisiyla sokakda yuruyemiyecek mi bu ulkede

Yanıtla7501
UZUNMUSTAFA:

gıdın dedık gıdın ne ısınız var turkıyede

21759
apolat:

Uzun Mustafa demekki rahatsız olmaz karısıyla kızıyla gezerken böyle bir durumla karşı karşıya kalsa, memnuniyet hissi var biraz, zevk meselesi ama Türkiye Müslüman ülke bence sen Hollandaya filan git

07
Bordo Bere:

ÜLKE MEKSIKADAN BETER CELIK YELEK SILAH OLMADAN SOKAGA CIKMAK AKIL ISI DEGIL

Yanıtla11247
Marko Apostolidis:

ben kuranı okuyunca durumu anlar gibiyim.... mesela ayette diyor "ben sizin suyunuzu alırsam kim (benden alıp) size (geri) verecek? bence düzelmenin tek yolu... siz tutumunuzu değiştirmedikce bende size olan tutumumu değiştirmem.... önce insanları ve cinsiyetlerini ayırt etmeden saygılı olmak...kimseyi horlamamak vs

1684
harun erbek:

yumruk yiyen hakemi 1 haftadır gündem yaptınız ve hâlâ hastanede yatıyor. alın size gündem yapılması gereken haber..

Yanıtla7223
Dr.Kimbel:

Hepsini kuran kursuna gönderin hoca her seyi halleder??

Yanıtla14028
ertunga alp:

Dr.kimbel sen git dizi izle sonrada sütünü iç yat klavye kahramanlığı yapma

1369
ertunga alp:

Belliki dinsiz bir tipsin dinsizliginde boğul çok doğru dürüst bir insan olmuşta hocalara laf ediyor araştırsan ne pisliklerin çıkar kim bilir

2455
apolat:

kimbel belliki senin hocalardan başına birşey gelmiş unutamamışsın :) iyi baksaydın belki hahamdır o iyi görememişsindir :)

1146
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title