Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Güncelleme:
Abone Ol

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul İkitelli'de bir sohbetin ardından saldırıya uğradı. Kalabalığın içinden çıkan şahıs Ünlü'nün boğazını sıkıp küfrederken, korumalar anında müdahale etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Cübbeli Ahmet Hoca, İstanbul'da verdiği bir sohbetin çıkışında kendisini bekleyen kalabalığın arasındaki bir kişinin saldırısına uğradı. Korumalar şahsı anında etkisiz hale getirirken, olay cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

CÜBBELİ AHMET HOCA'YA SALDIRI

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul İkitelli'de yaptığı bir sohbetin ardından saldırıya uğradı. Kalabalığın arasından çıkan saldırgan Ünlü'nün boğazını sıkarak darp etti. Olaya Ünlü'nün korumaları anında müdahale ederken, saldırgan şahıs polis ekiplerine teslim edildi.

"BOĞAZI SIKILARAK DARP EDİLDİ"

Ünlü'nün sosyal medya hesabından saldırıya ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "İkitelli tarafında bir dernekte sohbet yaptıktan sonra çıkış yaparken kalabalık cemaatin dua istedikleri sırada karanlıkta biri tarafından müstehcen bir sövme ile birlikte darp teşebbüsüyle boğazı sıkılarak saldırıya uğradı. Korumalar tarafından acil müdahale edilerek Hocaefendi kurtarıldı. Hazır bulunan polis ekipleri tarafından şahıs yakandı ve soruşturma başlatıldı."

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Kaynak: Haberler.com / Turan Yiğittekin - 3.Sayfa

Cübbeli Ahmet Hoca Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Ahmet Mahmut Ünlü Cep Telefonu İkitelli İstanbul 3-sayfa Güncel Yaşam 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (65)

Ramazan cömert:

Allahım zalimlere fırsat vermesin.. Cübbeli hocama hayırlı uzun ömür versin..

Yanıtla1K559
Seko:

Allah tez vakit yanına alır inşallah

260498
Egitteam:

O hiç belli olmaz Seko... Belki de seni önce alır.

281276
Ufuktaki Umut:

adam gibi adam cubbeliye gecmis olsun, herkes susarken o dogrulari haykiriyor

186191
VEFA:

Cübbeli hocam eğlenceli klipleri, ılımlı İslam anlayışı ile on numara beş yıldız adamdır!.. Allah uzun ömür versin ona!...

23675
ÖMER DAK:

Senaryo tanıdık yakında polis koruması çakarlı araç alır artık

46167
Sinan Bulduk:

Sekooo , senin en sevdiğini alsın yanına inşaAllah..

10944
Ali Tokgönül:

Bırakın bu işleriiii . Allah la aranıza aracılar sokmayııın . Bu kişiler cübbeli , cübbesiz fark etmez .

Yanıtla302726
Alparslan Aydoğan:

ARADAKİ BETONLARI NAPACAZ

00
VATOZZ:

Ozaman peygamber ve varisleri yoktur diyorsun ? Selefi misin ?

00
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title