Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız

Güncelleme:
Abone Ol

Kabine sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da öldürülen Narin'in katillerinden hesap sorulacağını belirtti. Erdoğan, "Narin yavrumuz katledildi. Bunun hesabını soracağız. En ağır cezaya çarpıtılması için konunun takipçisi olacağım." ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'da öldürülen Narin'inkatillerinin en ağır cezayı alması için konunun takipçisi olacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Narin yavrumuz katledildi. Bunun hesabını soracağız." dedi.

KABİNE SONRASI "NARİN" MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, katillerin en ağır cezaya çarptırılacağını belirtti.

"NARİN KIZIMIZIN CANINI ALANLARDAN MUTLAKA HESAP SORACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: "Narin yavrumuzun hunharca katledilmesi hepimizin yüreğine kor bir ateş düşürdü. Narin kızımızın canını alanlardan bunun hesabını adalet önünde mutlaka soracağız. Masum yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarpıtılması için konunun bizzat takipçisiyim, takipçisi olacağım. Sadece Narin evladımızın değil tüm çocuklarımızın gözündeki ışıltıyı söndüren ister bölücü çete, ister zehir tacirleri, ister vicdan fukaraları olsun bütün canilerle mücadeleyi sürdüreceğiz.

Milli mücadelede dönemin emperyalist güçlerine karşı direniş destanını yazmış millet olarak Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Gazze'de, Ramanallah'ta verilen mücadelenin ne manaya geldiğini en iyi biz anlarız. İsrail güçleri tarafından kalleşçe öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi ailesine başsağlığı diliyorum. İsrail'le mücadelemize devam edeceğiz. Kadın, çocuk, yaşlı, sivil demeden 41 bin insanı katleden soykırımcı İsrail yönetimi işleri suçların hesabını kesinlikle vereceğiz."

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Diyarbakır 3-sayfa Güncel Kabine 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

EjdeR karahanli:

öldüreni idam edersen ozaman sormuş olursun. çocuk ince çizgimizdir çocuk öldüren idam edilmelidir.

Yanıtla4249
veli İdi:

Evet,başka Narin’ler ö*lmemesi için gükümet olarak ne yapacaksınız onu da öğrenmek istiyoruz.

Yanıtla3168
Anty-Partizan:

Bizle Beraber Basindan Ogreniyor Kendisi de Zaten..Ulkede Hangi Konulara STANDARDIZASYON Getirdi ki..Her Siyasi Partili Kendini DEVLET Ilan Ediyor..

24
Musa Budak:

O canı amcanın karekterine benzer bazı kendini bilmezler Narinin günlerce konusulmasindan rahatsız. Oysa bugün sadece konu Narin değil tüm ülkenin çocuklarının güvenliği, Narini maalesef koruyamadik bari cocuklarimizi koruyalim. Ama bu mesaji bile duygusuz cani ruhlu kişilerin anlamayacagindan eminim.

Yanıtla3103
Abdullah KARAMAN:

Ağzınızdan çocuk katilleri ve tecavüzcüleri için idamı getiriyoruz demediğiniz sürece türk adaletine zerre itimatımız yok. çünkü İtalyanların bile günümüzde uygulamadığı 90 yıl önceki italyan ceza kanunu uyguluyoruz.

Yanıtla792
Osman Öner:

Narine kıyanları da emekli çiftçiniyi kıyanları da Allah bildiği gibi olsun

Yanıtla941
faruk merttürk:

Eyvah ki ne eyvah.

Yanıtla334
Abdullah KARAMAN:

Dünyadaki tüm çocukların ceza evlerinde yatan kader mahkumlarına selamları var. Siz konuyu biliyorsunuz.

Yanıtla433
Suat Sari:

hiç merak etmyn hapishanede halledrler sonra intihar ettti fln derler

Yanıtla134
XYZ:

Diğer Narin' ler, Ayşe' ler, Fatma' lar ne olavak?

Yanıtla328
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title