Haberler

15 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü, okey oynarken yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da, çeşitli suçlardan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Davut D., 10 yıl 8 aydır kaçmak için dağlarda çobanlık yaptı. Yakalanmamak için kendisini ağabeyinin adıyla tanıtan Davut D. kendini okey masasında ele verdi. Arkadaşıyla buluşmak için şehir merkezine gelen Davut D., polis tarafından okey oynarken yakalandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kaçaklar için operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak yapılan detaylı çalışmada, 'hırsızlık, mala zarar verme, nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme, bilişim sistemlerini kullanarak dolandırıcılık ve hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçlarından 9 adet yakalanma emri ile 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Davut D.'i detaylı takibe aldı.

KENDİSİNİ AĞABEYİNİN İSMİYLE TANITTI

Yapılan çalışmalarda şahsın 10 yıl 8 aydır kaçtığı, yakalanmamak için dağlarda çobanlık yaptığı ve sabit bir adresinin olmadığı tespit edildi.

10 yıldır dağlarda saklanıyordu! 15 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs, okey oynarken yakalandı

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Davut D.'nin çalıştığı yerlerde kendisini ağabeyi olan Ali D. olarak tanıttığını belirledi. Çobanlık yaptığı Karacabey'in Tophisar köyünden 10 yıl 8 ay sonra bir günlüğüne merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'ne geleceği belirlenen Davut D.nin arkadaşlarıyla görüştüğü öğrenildi.

OKEY OYNARKEN YAKALANDI

Esenevler Mahallesi'nde tedbir alan ekipler, şüpheli Davut D.'nin gelmesini bekledi. Bir süre sonra arkadaşının yanına gelen Davut D.'yi okey masasında çay içerken yakalayan ekipler gözaltı işlemi yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Davut D. ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. - BURSA

10 yıldır dağlarda saklanıyordu! 15 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs, okey oynarken yakalandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Politika 3-sayfa Hukuk Polis bursa Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

DODOK DODOK:

Okey oynarken, taş çaldıysa arkadaşları şikayet etmişlerdir...

Yanıtla05
Kara Maske:

15 yıl hapis cezası var 10 yıldır dağlarda çobanlık yaparak saklanmış ama nee hikmetse okey masasında yakalanmış

Yanıtla03
ARSLANOĞLU Hakan:

Cezaevi koğuşunda kaldığı yerden devam eder.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title