Haberler

Daltonlar çetesine operasyon! 32 şüpheli kıskıvrak yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Daltonlar çetesi olarak bilinen bir organize suç örgütüne Antalya merkezli 6 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonda 32 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 6 ilde elebaşılığını yurt dışında tutuklu olarak bulunan Beratcan Gökdemir'in yaptığı organize suç örgütüne yönelik 'KUYU-27' operasyonunda organize suç örgütü üyesi 32 kişinin yakalandığını açıkladı.

EŞ ZAMANLI DÜĞMEYE BASILDI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operasyonun detaylarını aktaran Bakan Yerlikaya, "Antalya Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu, Antalya merkezli İstanbul, Adana, İzmir, Konya ve Diyarbakır'da düzenlenen operasyonlarda, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin, kendilerine haraç vermeyen iş insanlarını darbederek ikametlerini, iş yerlerini ve araçlarını kurşunladıkları, suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları, kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve ölümle tehdit suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyon sonucu 23 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çok miktarda para ele geçirildi" ifadelerine yer verdi.

OPERASYONU YAPAN EKİBE TEBRİK

Operasyonu koordine eden güvenlik güçlerini kutlayan Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, hangi büyüklükte olursu olsun organize suç örgülerini çökertip adalete teslim etmeye kararlıyız. Allah ayağınıza taş değdirmesin, milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Operasyon Güvenlik Antalya 3-sayfa Güncel Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Süleyman Yazar:

Baskın yapılıp gözaltı yapılıyor, haber yapması güzel ama kısa süre sonra hepsi serbest. ülkenin en büyük uyuşturucu operasyonu sloganıyla alınanlardan içeride kalan var mı? Bir terslik yok mu? Ya ya söylendiği gibi çete değil bunlar ya da başka...

Yanıtla0121
Casus:

bu gün yakala yarın serbest bırak yakalayan polisleri tutukla! AKP ADALETİ!

Yanıtla1091
Mustafa Akgül:

Ne bitmez çete varmış ülkede

Yanıtla273
Demir Acer:

Sayın emniyet zamanınızı boşa harcayip suçlu yakalanmayın değmez, Office için çayınızi keyfinize bakin, çünkü sizin suçlu diye yakalayip iceri soktugunuz kriminalleri kendilerini hukukcu sanan kişiler tarafindan rüşvet karşılığında tahliye ediliyorlar; ve adalet bakanlığı bu rezilliği kanunen bir fur diyemiyor, adalet denen tuz kokmuş.

Yanıtla044
Mutlu Sutcu:

Süleyman soylu çok kızar neden böyle yaptınız

Yanıtla132
murat özkan:

Birer bardak çay ısmarlayıp bırakırlar

Yanıtla129
Demir Acer:

Boşa zaman harcamasi nasilsa bir ay sonra bir badamak yukarıdaki rüşvet yedi hukukçular tahliye edecekler.

Yanıtla123
Sihirbazın Çırağı:

Ali Yerlikaya bakanımız geldiğinden beri antrenman yapıyorlar 50'şer yıldır bitemeyen Fetö'yü ve Pkk'yı da bitirecekler çünkü sor bir niye yeni nesil yeni tehditler istiyor bunlara inanası gelmiyor malesef oysa gerçekler.

Yanıtla613
Yılmaz Yıldız:

Daha önce senivirdik artık serbest kalıyorlar bu nasıl çete ki ay sonra dışardalar

Yanıtla017
Demir Acer:

Ya birakin diz yakalarsınız birileri birakir kendinizi yormayin

Yanıtla012
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title