Haberler

Dövüp soydukları adamı otomobilin bagajından atarken polise yakalandılar

Güncelleme:
Abone Ol

Rize'de alacak verecek davası nedeniyle dövüp soydukları şahsı aracın bagajından çıkartıp ilçe merkezine bırakmak isteyen 3 kişi, devriye atan polis ekiplerine yakalandı. Şahıslar tutuklanırken, yaralı şahsın ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Merkez mahallesinde alınan bilgiye göre, alacak verecek meselesi yüzünden İlker Kavalcı isimli vatandaşı ormana kaçıran 3 kişi demir borular ile darbetti.

BAGAJTAN ÇIKARIP ATACAKKEN POLİS FARK ETTİ

Sonrasında aracın bagajına koydukları Kavalcı'yı ilçe merkezinde bırakmak isteyen şahıslar araçtan inerek bagajı açtı. Bagajdan Kavalcı'yı indirdikleri sırada ise devriye otosu ile yoldan geçen polis ekipleri olayı fark ederek hemen müdahale etti.

TUTUKLANDILAR

Kavalcı, Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, saldırgan 3 kişi gözaltına altına alınarak çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kavalcı'nın Rize Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Rize Devlet Hastanesi İyidere Rize Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

AGNOSTİK:

dünyanın en cahil ülkesi türkiye ise en cahil bölgeside karadenizdir.

Yanıtla1329
danu:

hahahahha sen nerelisin acep

101
CCC:

Dünyanın en cahil bölgesi petrolüyle zengin ortadoğu ülkeleridir. En cahilleride bunların içinden çıkar. Kısaca sende ortadoğulusun hatta en iyi cahiller Ortadoğu Teknik Üniversitesinden çıkar.

72
BAYRAKTAR:

En cahil insanı da sensin.

71
AGNOSTİK:

dünyanın en zeki insanları araplardır. katlettikleri türklere kendi ideolojilerini kakalayıp, arap kültürü olan islamı türkler sayesinde yaymış çok zeki insanlardır. türkler ise girdikleri islam dininin kitabı olan kuranı 6 asır sonra tercüme ettirmeyi anca akıl edebilmiş cahil bi göçebe kavmidir. eskiden bizde ccc takılırdık. en cahilide bu ccc kitlesidir.

34
mert:

BAYRAKTAR: bu ismi agzina alma pislik yoksa babnmi mechul ?gercek ismisni söyleyemiyecek kadar

03
Seren canj:

Kafirlerin bol. Olduğu yer

Yanıtla1324
1:

tabi sizin sevdiğiniz o örgüt ve sempatizanların giremediği tek bölge doğudan batıya kadar tüm karadeniz olduğu için bir yerlerinize batıyor

1712
Xyz:

Laz aklı o kadar işte, şehrin ortasına getirip atıyor, etrafına bile bakmıyor. :)))

Yanıtla122
cuma:

ula temel polisu gormedunmu

Yanıtla318
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title