Haberler

Demir kapı çocukların üzerine devrildi! Dehşete düşüren anlar kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da 2 çocuk, girdikleri iş yerinde diğer arkadaşlarına şaka yapmak için kapatmak istedikleri 5 metrelik demir sürgülü kapının üzerlerine devrilmesi sonucu yaralandı.

Altındağ ilçesine bağlı Çalışkanlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda 12-15 yaş arasındaki 5 çocuk, Demirciler Sitesinde inşaat malzemeleri satılan iş yerine girdi. Burada su içtikten sonra dışarıya çıkan 3 çocuktan 2'si, içerideki arkadaşlarına şaka yapmak için hangarın 5 metre yükseklikteki demir sürgülü kapısını kapatmak istedi. Çocukların çektiği kapı bu sırada yerinden çıkarak 2 çocuğun üzerine devrildi.

ÇOCUKLARIN DURUMU İYİ

Çevredekilerin yardımıyla demir kapının altından çıkarılan çocuklar, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çocukların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Altındağ 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

BÜYÜK RESİM:

HER KONUDA YORUM YAZAN ARKADAŞLARI BÖYLE ÖNEMLİ BİR KONUDA YORUM YAZARKEN GÖREMEMEK ÇOK ÜZÜCÜ TABİ MALESEF ÇOCUKLARLA İLGİLİ KONU DEĞİL DE SİYASİ VEYA EKONOMİK BİR KONU OLSAYDI HÜKÜMETE SALLAMAK İÇİN HERKES YAZARDI.

Yanıtla01
meczup:

bu sürgülü kapıların yüzde doksandokuzu emniyetsiz ölüm tuzağı bu tip kapıları iki demir kaynatan demircilere yaptırılıp monte ettiriliyor halbuki bunlar mühendislik hizmeti alınıp yapılması lazım açıldığında stopper olmalı hareket ederken rayladan çıkmasını önleyen destekler olmalı eğer motorlu ise kapıda biri olduğunda durduracak hareket sensörü olmalı özellikle bu kusurlar okul hastahane kapılarında çok yaygın çok biliyorsun diye konuşanlar yaşımı ve tecrübelerimi küçümsemeye çalışmasınlar

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title