Haberler

Denize atlayıp intihar etmek isteyen kadını polis kurtardı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da kısa süre önce nişanlısından ayrıldığı öğrenilen kadın denize atlayarak intihar girişiminde bulundu. 20 metre sürüklenen kadını, orada bulunan polis ekipleri kurtarırken; o anlar emniyet ekiplerinin kameralarına da yansıdı.

İstanbul Bakırköy'de deniz kenarında tek başına oturan 34 yaşındaki Zeliha V, denize atlayarak intihar etmek istedi. Yaklaşık 20 metre sürüklenen kadını peşinden atlayan polisler kurtardı. Zeliha V'nin bir süre önce nişanlısından ayrıldığı ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Kurtarma anına ait görüntüler ise ekipler tarafından kaydedildi.

POLİSLERİ GÖRÜNCE DENİZE ATLADI

Dün saat 14.15 sıralarında İstanbul'un Bakırköy ilçesi'ne bağlı Şenlik Köy Mahallesi Florya Sahili'nde koronavirüs önleme çalışmaları kapsamında devriye görevini yapan Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahil hattında bulunan kayalıklarda tek başına oturduğunu fark ettikleri kadının yanına yaklaşmak istedi. Polislerin yanına yaklaştığını gören kadın, "Bana yaklaşmayın" diyerek denize atladı.

Denize atlayıp intihar etmek isteyen kadını polis kurtardı

20 METRE SÜRÜKLENDİ

Olumsuz hava koşulları nedeniyle dalgalı olan denizde bir anda kıyıdan 20 metre uzağa sürüklenen kadını kurtarmak için polisler denize atladı. Yüzerek kadına ulaşan polisler, 34 yaşındaki Zeliha V. adlı kadını kıyıya çekerek kurtardı. İntihar teşebbüsünde bulunan kadın olay yerinde tedavi altına alındıktan sonra ifadesine başvurulmak üzere Yeşilköy Şehit Şakir Tosun Polis Merkezi'ne götürüldü.

NİŞANLISINDAN AYRILAN KADININ PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜĞÜ ÖĞRENİLDİ

Emniyetteki ifadesine başvurulan Zeliha V'nin, kısa süre önce nişanlısından ayrıldığı, bir yıldan bu yana da psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Zeliha V. ise polise verdiği ifadede hava almak için tek başına sahile geldiğini, anlık bir intihar etme hissine kapıldığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bakırköy Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

deymez:

hiçbir insan için ahireti ve anne babanın ciğerini yakmaya deymez

Yanıtla35
Berdus:

Birakin gitmek isteyen GITSINNNNNNN

Yanıtla32
ORKESTRA:

yazık yaaaa

Yanıtla20
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title