Haberler

Eşini ve çocuklarını ziyarete yollayıp canına kıydı! Eve girenlerin karşılaştığı manzara çok fena

Güncelleme:
Abone Ol

Denizli'de, kendisinden haber alamayan yakınları 40 yaşındaki Cemil Eviyakınoğlu'nu evinde kalorifer borusuna asılı halde buldu. Eviyakınoğlu'nun eşi ve 2 çocuğunun bir süre önce ziyaret amacıyla Artvin'e gittiği, şahsın olay anında evde yalnız olduğu öğrenildi.

Denizli'de 2 çocuk babası 40 yaşındaki şahıs, evinde ölü olarak bulundu.

Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesi Fesleğen Mahallesi'nde meydana geldi. İstiklal Caddesi'nde bulunan bir apartmanın ikinci katında yaşayan Cemil Eviyakınoğlu'ndan dün akşamdan beri haber alamayan yakınları, bugün öğle saatlerinde eve girdiklerinde Eviyakınoğlu'nu kalorifer borusuna asılı halde buldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekiplerine sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Eviyakınoğlu'nun bir süre önce hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşini ve çocuklarını ziyarete yollayıp canına kıydı! Eve girenlerin karşılaştığı manzara korkunç

EŞİ VE ÇOCUKLARI BİR SÜRE ÖNCE ARTVİN'E GİTMİŞ

Yapılan incelemeden sonra Cemil Eviyakınoğlu'nun cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi adli tıp morguna kaldırıldı. Kendi canına kıyan Eviyakınoğlu'nun evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Tavas'ta bir kamu kurumunda şoför olarak görev yapan Eviyakınoğlu'nun eşi ve çocuklarının bir süre önce ziyaret amacıyla Artvin'e gittiği, şahsın olay anında evde yalnız olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pamukkale 3-sayfa Denizli Güncel Artvin Çocuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Zübükzade:

Maalesef hiç bir dönemde bu kadar intihar olmadı artık insanlar evlerinin kiralarını ödeyebilmek için en az 2 kişi çalışmak zorunda hayat şartları hiç bir krizde bu kadar ağır olmadı ilginç olan Kriz olmasına sebep olanlar saltanat hayatı yaşarken onlara o saltanat imkanını verenler daha da derin fakirleşiyor

Yanıtla17140
sibel koca:

Adam fabrikada işçi. Şanslıysa eşi de çalışıyor. Ev kira. Zam zamanı ev sahibi asgari ücrete zam gelmediği halde bodoslama en az %50 zam istiyor. İki çocuk, maaş belli, zaten gitmeyen hayat hepten çıkmaza giriyor. Ya kirayı arttıracak ya da evinin ve çocuklarının masraflarını karşılamaya devam edecek. Bir de hasbel kader kredi kartı, kredi gibi borcu varsa tünelin sonundaki mum sönmüş demektir… işte bu hikayeler önümüzdeki günlerde artarak çıkacak karşımıza… insanlara iki lokma ekmeği çok gören sistem maalesef güçsüzü daha da güçsüzleştirerek hayatından vazgeçirecek…

07
Ahmet null:

Ülkede kumar yasaklanmalı

Yanıtla11140
Burhan Özdemir:

Seni tebrik ediyorum. Direk benim aklıma da bu geldi.

234
Abdullah Atik:

Allah ailesine sabır versin ,Allah rahmet eylesin ,zor zamanlardan geçiyoruz hemde çok zor gerçekten..Eve ekmek götüren kimler varsa Allah güç kuvvet sabır versin…

Yanıtla1129
Onemli Degil:

Amin Insallah

160
Cafer KILIÇ:

İntiharlar son dönemde çok arttı Allah sonumuzu hayır eylesin

Yanıtla196
Engin Aydın:

her ölüm hükümran için cehennemden bir odundur..

Yanıtla2222
NediyonDegisik:

Darisi basima korkmasam yapardim.

Yanıtla328
İbrahim Demirel:

Tam olarak ne yaşadığını bilmiyorum muhtemelen bunları düşündüğün için büyük sorunların olmalı. Ama unutmamak gerek bir insanın ölümü kimini yetim, kimini öksüz, kimini garip bırakır. İnancını bilmiyorum, eğer Müslümansan Allah’a sığın. Hiç bir dert Allah dan büyük degıldır, Allah sabredenlerle beraberdir, sabret kardeşim.

168
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title