Haberler

Kötü kokuyu alan komşuları telefona sarıldı! 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Denizli'de kendisinden 2 gündür haber alınamayan 65 yaşındaki Zekariye Karışan evinde ölü bulundu. Evden gelen kötü kokular üzerine komşularının ihbarıyla bölgeye intikal eden polis ekipleri yalnız yaşayan yaşlı adamın cansız bedeniyle karşılaştı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 gündür kendisinden haber alınamayan 65 yaşındaki yaşlı adam, evinde ölü bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KÖTÜ KOKULAR GELİNCE TELEFONA SARILDILAR

Olay, Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 2 katlı apartmanın 1'inci katında yaşayan 65 yaşındaki Zekariye Karışan'dan 2 gündür haber alınamaması üzerine komşuları şüphelenerek kapıyı çaldı. Kapıyı açmayan Karışan'ın evinden kötü kokular gelmesi üzerine komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Kötü kokuyu alan komşuları telefona sarıldı! 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

YALNIZ YAŞADIĞI ÖĞRENİLDİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekibi kapıyı açtı. Sağlık ekipleri evde Zekariye Karışan'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Polis ekipleri evde yapığı incelemenin ardından yalnız yaşadığı öğrenildi. Zekariye Karışan'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Denizli Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kötü kokuyu alan komşuları telefona sarıldı! 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Kötü kokuyu alan komşuları telefona sarıldı! 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pamukkale İnceleme Denizli 3-sayfa Güncel Polis Yaşam Olay Olay 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

İlyas ÇÖLGEÇEN:

Zekeriya ustamın geçen senelerde ayrı ayrı zamanlarda kızı ve hanımıda vefat etmişti. Sevilen sayılan bir büyüğümüzdü. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Yanıtla0107
sade vatandaş:

aslında kokan ölen bir insanın vucudu değil kokan kimsesizlik yaşlılık ilgisizlik komşuluk ilişkileri bu sorun batı toplumlarındada var eski zamanlarda çok nadir görülürdü bu tip olaylar şimdi normal oldu ...bize verdikleri ikibuçuklira emekli aylığına şükret diyorlar ya öyle değil ben şu an sadece bir köşede yalnız bir şekilde ölüp kokmayacağım için şükrediyorum bizi bazı haramiler gibi cami avlusuna gömmezler ama en azından sahipli bir şekilde gömülecek yerimiz olur

Yanıtla543
uCube :

65 yaşında olan birine niye yaşlı adam dediniz arkadaş? ;))

Yanıtla418
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title