Haberler

Denizli'de Kaçak Yoldan Getirilen 1 Milyon Liralık Yarış Motoru Ele Geçirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Denizli'de polis ekipleri, kaçakçılığı önlemek amacıyla yaptıkları denetimlerde piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan bir yarış motoru ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi adli işlem yapıldı.

DENİZLİ (İHA) – Denizli'de polis ekiplerinin bir iş yerinde yaptığı aramada, kaçak yollardan ülkeye sokulan ve piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan yarış motoru ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık suçunun il genelinde önlenmesi amacıyla her türlü kaçak eşya satışı yapmak isteyen şahıslara yönelik denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan araştırmalar ve çalışmalar neticesinde Denizli il merkezinde faaliyet gösteren bir işyerinde dün yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 1 adet gümrük kaçağı yarış motoru ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yakalanan şüpheli hakkında, "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet" suçundan adli işlem yapıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Kaçakçılık Politika denizli Ekonomi 3-sayfa Hukuk Polis Yerel Haberler Kaçakçılık Hukuk 3.Sayfa Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title