Haberler

Pamukkale Şarapları'nın sahibi Yasin Tokat hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Pamukkale Şarapları'nın sahibi Yasin Tokat, tatil amacıyla gittiği Kuşadası'nda yüzdüğü sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan Tokat, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Denizlili iş insanı Yasin Tokat, tatil için gittiği Kuşadası'nda yüzdüğü sırada kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan iş insanından acı haber geldi.

YÜZERKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Pamukkale Şarapçılık Yönetim Kurulu Başkanı ve Gıda Mühendisi Yasin Tokat, tatil amacıyla gittiği Aydın'ın Kuşadası ilçesi Güzelçamlı tatil beldesinde yüzdüğü sırada kalp krizi geçirdi. Tokat'ın fenalaştığını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tokat, buradaki müdahalelerin ardından Söke Devlet Hastanesine nakledildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Tokat, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kalp Krizi Pamukkale Kuşadası 3-sayfa Güncel Sağlık Yaşam Tatil Tokat Olay Olay 3.Sayfa Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

Arturo Sabinillas:

Çok ayıp böyle konuşmalar hiç hoş değil. İş sahibi , devlete verdiği vergi haricinde. Yanında çalışanlara iş imkanı sağlamış. Bir günahı varsa artık orada hesap verir biz yargılamayalım.

Yanıtla1974
Arturo Sabinillas:

Murat çelik. Türkçe yazarsan daha iyi anlaşırız. İstersen Google çevirmenden faydalanabilirsin.

824
Sertan doğan:

Şarap üretip insanları içmesine vesile olanlar dünya hayatı geçicidir. Ne diyor rabbimiz. Ey iman edenler! Kesinlikle şarap (her çeşit sarhoş edici içki ve uyuşturucu), kumar, dikili taşlar (putlar) ve fal-şans okları (çekiliş oyunları; bunların tamamı), ancak şeytanın işinden birer pisliktirler.

Yanıtla1531
VEFA:

"RAD 39 Allah dilediğini siler, dilediğini de yerinde bırakır; ana kitap onun katındadır." Daha yaradan katındaki ana kitabı görmedik. Dur bakalım dereyi görmeden paçaları sıvama, peşin hükümlü olma hemen. Allah bilir DİYECEKSİN!...

517
Koray GENÇ:

Vefa, sende merak etme aslanım ALLAH ın terazisi şaşmaz. Peygamber (sav) hadislerini yok saymak peygamberi yok saymaktır. İyi insan olup ibadetlerinide yapacaksın, kendince verdiğin telkinler seni kurtarmaz. Cehennem azabından korkarım. Sen gibi de rahat olamam!...

129
Koray GENÇ:

Vefa sen sağlam durda, tövbe kapıları kapanınca dumura uğrama, tedbirini al takdir ALLAH ın, dereyi görünce paçanı sıvama şansın olmayabilir!!!

66
VEFA:

Koray, Sen hiç merak etme koçum. Yaradan iyilerle kötüleri,;vicdan ve merhamet sahipleri ile zavallı iki yüzlüleri ayırmasını çok iyi bilir. Onun kimsenin duasına da, onayına da ihtiyacı yoktur. Sen de benim kadar rahat ve müsterih ol. İyi insan ol. Korkma!...

48
Mert Kalyoncu:

Osmanlı en büyük şarap ihracatçısıydı.

Yanıtla129
Sertan doğan:

Sonuç olarak Yıkıldı gitti.

113
VEFA:

Orta Asyadaki atalarımız da at sütünden kımız yapıp içerlerdi. Kımız, bağışıklığı güçlendirir,bozkır soğuğunda dirençlerini artırır,kendilerine de bir yiğitlik, güzellik, hoşluk katardı!...

49
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title