Haberler

Derme Çatma Çadırda Ölen Kimsesiz Adam Mahalleliyi Ağlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da sokakta kurduğu derme çatma çadırda kalan kimsesiz adamın ölümü mahalleliyi gözyaşlarına boğdu.

Adana'da sokakta kurduğu derme çatma çadırda kalan kimsesiz adamın ölümü mahalleliyi gözyaşlarına boğdu.

KALP KRİZİ İHTİMALİ YÜKSEK

Çukurova ilçesi, Toros Mahallesi'nde kimsesi olmadığı için sokakta kurduğu derme çatma çadırda kalan Selahattin Altınöz (62), henüz belirlenemeyen bir nedenle hayatını kaybetti. Altınöz'ün cansız bedenini ise çadıra yemek getirdiği sırada bir mahalle sakini buldu. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Çadıra gelen sağlık ekipleri Altınöz'ün geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü üzerinde dururken mahallede oturan vatandaşlar ise Selahattin Altınöz'ün ölümüyle gözyaşlarına boğuldu.

"KİMSEYE ZARARI YOKTU"

Ezgi Savut isimli bir vatandaş, "Biz kendisini şahsen tanımayız ama yemek falan veririz, kimseye zararı olmaz. Zaten son günlerde ben bayağı hastayım diyordu. Nasıl olmuş anlamadık. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Başka bir vatandaş ise Altınöz'ün çok iyi bir insan olduğunu çadırda mutlu olduğu için evde kalmak istemediğini belirterek, "Kendisine çok yardım etmek istedik ama kabul etmedi. Sığınma evlerine de gitmek istemediği için burada kalıyordu" ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Selahattin Altınöz'ün cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Selahattin Altınöz Çukurova 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

akıncı beyi:

üstat ne demiş misafiriz bu yalan dünyada ister var içinde ister yok için de kara toprağa gire ceyiz ben beyaz kefen içinde . . . . . . . . .

Yanıtla355
VATANSEVER:

senin oyunla dağdaki çobanın oyu tabiki aynı değil, dağdaki çobanın oyu daha değerli

Yanıtla212
anti yobaz:

maalesef bu ülkenin insanlarinin suriyeli hainler kadar degeri yok

Yanıtla29
İsmail karaköy:

Kşeke ölmeden önce ağlasaydınız. . . . Bu kadar insan bir adama bir odama bulamadıysa ağlamaları beni çokta ırgalamadı bayanlar baylar ölmeden önce ağlayacaktınız. . .

Yanıtla37
İNSAN:

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, dert verip derman aratmasın.

Yanıtla09
KIBRISLI ASIL TURK:

Sorusturma baslatilmis guleyim Bari yasarken ve bu hale dusen insana devlet onem vermezken simdide sorusturma yapilacacak, yapsaniz ne olur yapmasaniz ne olur

Yanıtla09
Ben:

Evet insan üzülüyor ama bunca bakım evleri var Allah devletimize zeval vermesin çok güzel ortamlarda bakılıyor bazı ları alışkanlık haline geldiği için kopamıyor sokak lardan

Yanıtla34
mehmetk:

suriyelileri maaşa bağlayan devlet kendi vatandaşına bakmıyor. hamd olsun.

Yanıtla24
İNSAN:

Tamam hadi bu olay biraz siyasete meil vermiş olabilir ama şunu gördüm yaa hindistanlı çocuk ıq seviyesi eintein dan yüksek felan deniliyor yorumlarda da şöyle şeyler bizim eğitim sistemizi şöyle böyle ne alaka lan çocuk 100 saniyenin altında rubik küp çözüyo diye matemak dersi yerine rubik dersi koyulsun :)

Yanıtla41
kerem:

bence elinde kuranı kerimle dolaşıp hz ömerin taklidini yapan şarlatanlar okusun bu haberi

Yanıtla31
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title