Haberler

DİDEM ARSLAN CANLI İZLE (13 EYLÜL) Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme saat kaçta? Didem Arslan son bölümde ne oldu?

Güncelleme:
Abone Ol

Didem Arslan Yılmaz'ın sunumuyla ekrana gelen 'Vazgeçme' programının saat kaçta başladığı merak ediliyor. Didem Arslan hafta içi her gün saat 15.00'da Show TV ekranlarına geliyor. Peki, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme saat kaçta? Didem Arslan son bölümde ne oldu?

Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu 'Vazgeçme' programı, izleyicilerin merakla beklediği konulara odaklanıyor. Programın yayın saati ve hangi kanalda olduğu sıkça araştırılan konular arasında yer alıyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme saat kaçta başlıyor? 13 Eylül Cuma günkü bölümde neler oldu? İşte detaylar...

DİDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGEÇME SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hafta içi her gün saat 15:00'da Show TV ekranlarında başlıyor.

DİDEM ARSLAN CANLI İZLE (12 EYLÜL) Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme saat kaçta? Didem Arslan son bölümde ne oldu?

DİDEM ARSLAN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 919. Bölümünde; Türkiye'nin günlerce umutla haber beklediği Narin'den 19 gün sonra acı haber geldi. Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı. İtirafçının şoke eden ifadesi ekranlara gelmişti. Vazgeçme ekibi, itirafçı Nevzat'ın evinin olduğu yere gitti. Narin dosyası ile ilgili son gelişmeler aktarıldı.

Isparta'da yaşayan Şükür Türkan 10 yıl önce kayıplara karıştı. Annesi Fatma, Şükür Türkan'ın başına gelenlerin ortaya çıkması için Vazgeçme'ye başvurmuştu. Şükür Türkan'ın kaybından 10 yıl sonra ortaya bir gizemli not çıktı. Vazgeçme ekibi notun bulunduğu bölgeye gitti. Bu gizemli not, 10 yıllık sırrı çözecek mi?

Urfa'dan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme stüdyosuna bağlanıldı. Gelişmeler hakkında önemli bilgiler verildi. Hatice'nin nerede olduğu hakkındaki bilgiler kafalarda soru işareti oluşturdu.

Ankara'da yaşayan Besrai Hanım ve oğlu Mertcan, 3 aydır kayıp olan ailenin küçük kızı 19 yaşındaki Buse'yi aramak için Vazgeçme'ye başvurmuşlardı. Buse, annesi ve abisi ile stüdyoda yüzleşti. Stüdyoda tartıştılar.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Didem Arslan Yılmaz Didem Arslan Yılmaz Televizyon Show Tv 3-sayfa Yaşam Eylül Televizyon 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title