Haberler

Dilan Polat cezaevinden çıktıktan sonraki ilk anlarını paylaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Dilan Polat, sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. Polat bu sefer de cezaevinden çıktıktan sonra eve geldiği ilk anları paylaştı. Paylaştığı videoda yürümekte güçlük çektiği ve baygınlık geçirdiği görülüyor.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat, yaklaşık 10 ay cezaevinde kaldıktan sonra Ağustos ayında tahliye oldu. Ünlü fenomen, tutuklu kaldığı dönemi anlatarak eski günlerdeki gibi sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor.

Dilan Polat cezaevinden çıktıktan sonraki ilk anlarını paylaştı

"CEZAEVİNDEN DERS ÇIKARMAMIŞ"

Paylaşımları binlerce kişi tarafından takip edilen Dilan Polat, attığı hikayelerle adından söz ettirmeyi sürdürüyor. İzleyicilerin "Ders çıkarmamış", "Aynı devam ediyor" gibi yorumlarına aldırış etmeyen Polat, son olarak cezaevinden çıktıktan sonraki anlarını paylaştı.

Dilan Polat cezaevinden çıktıktan sonraki ilk anlarını paylaştı

BAYGINLIK GEÇİRDİ

Cezaevinden çıktıktan sonra evdeki ilk anlarını hikayesinde gösteren Polat'ın aşırı kilo kaybı yaşadığı ve yüzündeki yorgunluğun dikkat çektiği görüldü. Ayakta durmakta zorlanan Polat, arabadan inerken yakınlarından yardım aldı. İki kişinin desteğiyle eve ulaşmaya çalışan Dilan Polat, videonun sonunda baygınlık geçirdi. Polat'ın yürüyemediği görülürken, o halde nasıl araba kullandığı ise merak konusu oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı 'Yürüyemiyor ama araba kullanıyor' diye Polat'a tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sosyal Medya Sosyal Medya Dilan Polat 3-sayfa Magazin Hukuk Medya Sosyal Medya Hukuk 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Alp Dogan Caglar:

şoför koltuğundan kalkmadı mi o, o halde mi kullanmis arabayı, yada flim mi yapıyor anlamadim

Yanıtla030
Davut YALANCI:

Polatcanlar demişti zaten. Süleymen soylu her an yanımızda.. Ne zaman başımız sıkışsa hep yanımızda. Bir alo ile her sorunumuzu çözüyor demişti....

Yanıtla022
Hayri:

Huylu huyundan vazgeçmez ne yapacaktı yani evde oturup patates oturtma mı pişirsin roman mı yazsın resimmi yapsın piyanoya mı takılsın ne yapacak tadını almış bu işin ufak ufak eski günlere dönecek işte şimdilik durumu kontrollu götürüyor

Yanıtla116
Esma Sagirpglu:

arabayı nasıl kullanmış

Yanıtla08
huseyin eskin:

Hazır ayakta duramazken, yorgunken, bitkinken güzel bir video çekip, beni takip eden bana inanan kerizlere duygu sömürüsü yapıyım demiş heralde ama senaryoyu kim yazdıysa artık kurgu çok felaket olmuş. Arabayı nasıl sürdün?

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title