Haberler

Dilan Polat'ın sandı, çete arabası çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Bir motosikletli genç, Dilan Polat'a ait olduğunu düşündüğü aracın sahibini polis memurlarına sordu. Aracın 'Komançero Çetesi'ne ait olduğu ortaya çıkınca şaşkınlık geçiren genç, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "Dilan Polat senin araban sandım Komançero Çetesi'ne aitmiş" ifadelerini kullandı.

Seyir halindeyken gördüğü lüks araçlardan birini Dilan Polat'ın el koyulan arabası sanan motorcu, polis memurlarına Araç Dilan Polat'ın mı?" diye sordu. Polis memurunun "Araç Komançero çetesinin, Komançero çetesi var, biliyor musun?" demesi üzerine şaşkınlık yaşayan genç, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

'Dilan Polat'ın arabası mı?' diye sorduğu araç, çete arabası çıktı

NE OLMUŞTU?

Emniyet Genel Müdürlüğü ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, liderliğini "reis" lakaplı Hakan Ayık'ın yaptığı Avustralya merkezli Komançero adlı uluslararası silahlı suç örgütüne yönelik bir operasyon düzenleyerek çeteyi çökertmişti. Operasyonda, 'Suç işlemek için örgüt kurmak', 'Kurulan örgüte üye olmak', 'Uluslararası uyuşturucu madde ticareti' ve 'Suçtan elde edilen mal varlığını aklamak' suçlarıyla bağlantılı olarak ele geçirilen lüks araçların, artık emniyet tarafından kullanılacağı belirtilmişti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sosyal Medya Dilan Polat 3-sayfa Magazin Medya Polis Suç Suç 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title