Haberler

Direksiyon Başında Okey Oynayan Halk Otobüsü Şoförü Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da direksiyon başında okey oynarken bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenen özel halk otobüsü şoförü trafik ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı. Şoför, "Zamanım vardı, beklerken o arada açmışım." diyerek kendini savundu.

Adana'da direksiyon başında okey oynarken bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenen özel halk otobüsü şoförü trafik ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı. Sürücü Orhan Can, "Zamanım vardı, beklerken o arada açmışım" diyerek kendisini savundu.

Alınan bilgiye göre, özel halk otobüsü sürücüsü Orhan Can (34) seyir halindeyken yolcularını canını hiçe sayarak cep telefonunda okey oynadı. Bu sırada bir yolcu da cep telefonu kamerasıyla okey oynayan otobüs şoförünü görüntülendi. Görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından trafik polisleri sürücünün izini sürmeye başladı. Sivil trafik polisleri D-400 karayolu Dörtyol kavşağı civarında bulunan duraklarda otobüsleri tek tek incelemeye aldı.

MAVİ KAPLAMA SÜRÜCÜYÜ ELE VERDİ

Otobüslerde inceleme yapan sivil polis ekipleri, aracın şoför bölümün solunda yer alan mavi kaplamadan sürücüyü tespit etti. Halk otobüsü şoförü Orhan Can, polise direksiyon başında okey oynadığını itiraf etti. Bunun üzerine olay yerine resmi trafik polis ekipleri geldi. Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek ve telefonla uğraşmaktan para cezası kesilen sürücü adli işlem yapılmak üzere polis merkezi ekiplerine teslim edildi.

"DALGINLIĞIMA GELDİ"

Halk otobüsü şoförü Orhan Can basın mensubunun neden okey oynadınız sorusuna, "Zamanım vardı, beklerken o arada açmışım. Dalgınlığıma geldi. Kendi kendime zarar verdim. Yaptığım hatanın bedelini çekiyorum" diyerek kendisini savundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Orhan Can 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

Aslan:

Cehalet aldi basini gidiyor, yazik ya yazik.

Yanıtla049
Vatandas:

Pasif Trafik Polisi departmanligi degil, Aktif calisan Polis Departmanligi olmasi lazim, Avrupa ve Amerika gibi sistemli bir sekilde yollarda gorev yapmasi lazim..Bu olayi bu vatandas gormeseydi ne olurdu ?

Yanıtla022
...:

okey atardı

00
ahmet:

şoför değil tam bir eşek. insan bu tiplere canını güveniyor.

Yanıtla019
Mehmet T:

Adama bak biz evde okey oynayacak zaman bulamiyoruz herif direksiyon basinda oynuyor.

Yanıtla019
Adınızı Yazın:

bıraksaydınız çift okeye dönecekti.

Yanıtla19
Dürbünlü:

oyun oynayacagına salavat getirseydin be adam,,hiç olmazsa sevap kazanırdın,,şimdi noldu..hem günah işledin hemde işinden oldun;((

Yanıtla54
BİNGÜL TEYZE:

Çok Dogru Söylüyorsun Hocam..Cumanız Mübarek Olsun.

33
serdar:

17 yıl önce böyle şöförler yoktu diye bu şoförün hatasını mevcut hükümete yıkan bir yorum yapmayıp espri yapmış

12
JÜL SEZAR:

Birgül. . . hoca dedıgın adamın burda ne ısı var. mılletın orasına burasına bakıp. dınle alakalı yorum nerde gorulmus

21
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title