Haberler

Düğün Dönüşü Feci Kaza: Biri 9 Aylık Bebek 2 Ölü, 9 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'de, içerisinde düğünden dönenlerin bulunduğu hafif ticari araç takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada, biri 9 aylık bebek, 2 kişi öldü, 4'ü çocuk 9 kişi de yaralandı.

Kayseri'de bugün saat 13.30 sıralarında feci bir kaza yaşandı. Kayseri-Ankara karayolunun 20'inci kilometresinde, Yozgat'ın Şefaatli İlçesi'ndeki düğünden dönen 26 yaşındaki Şevket Açıkgöz yönetimindeki 38 F 3744 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı.

9 AYLIK EMİR CAN VERDİ

Kazada, 9 aylık Abdulhamit Emir Turan ile bir kadın kaza yerinde öldü, 9 kişi de yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekibi gönderildi. 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılardan araç sürücüsü Açıkgöz, Sevilay Turan (30), çocukları Batuhan ile Ömer Efe ve 5 kişi, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

YARALILARIN 3'ÜNÜN DURUMU AĞIR

Yaralılardan 3'ünün durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi. Araçta bulunanların akraba olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3-sayfa Kayseri 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title