Haberler

Düğünde sinirlendiği çocuğunu yere vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'nın Meram ilçesinde düğün salonunda yanlarından uzaklaşan çocuğunu yakalayan bir baba, çocuğu havaya kaldırıp yere attı. Dehşete düşüren anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya'da bir baba, düğün salonunda yanından uzaklaşan çocuğunu havaya kaldırıp yere attı. Bu anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Cuma akşamı merkez Meram ilçesinde bulunan düğün salonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, düğüne gelenler arasında bulunan küçük bir çocuk yakınlarının yanından ayrılıp salonunun içine girdi. Bu çocuğu takip eden başka bir çocuk da peşinden koştu. Bu sırada babası ve annesi olduğu iddia edilen iki kişi de salonunun kapısına geldi.

O ANLAR KAMERADA

Diğer çocuğun yanında getirdiği küçük çocuğu birden havaya kaldıran babası olduğu öne sürülen şahıs, çocuğu birden yere attı. Bu sırada içeriden çıkan bir kadın da öfkeli adamı çocuğun yanından uzaklaştırmaya çalışarak tepki gösterdi. Çocuk ve yanındakiler yürüyerek uzaklaşırken, o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnsan Hakları 3-sayfa Güncel Meram Konya Baba İnsan Hakları 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

adem alemdar:

arada olur öyle şeyler

Yanıtla51197
Ali Snr:

yaziklar olsun baba tutuklansin

Yanıtla73532
mustafa SsSsS:

Söylenecek Çok Söz Var Ama En Makbulü...'Herkes Anne Baba Olmasın'.

Yanıtla28519
Ferhat Uras:

Az önce dört yaşındaki kızım, eşimin telefonunu temizlemek için suda yıkadı. Bilmiyor tabi çocuk aklı. Kızıma kızıp onu kırmaya değer mi? Bence değmez. Eşime yarın yeni bir telefon alacağım, kızıma feda olsun bir telefon.

14131
Güven önemlş:

Ferhat prizlere de bir şey sokabilir, öğretmek daha iyi sonuç verir

142
Abdullah Arslan:

Hep söylüyoruz evlilik için sarlat değiştirilmeli Kan tahlili yerine. Psikaytrik rapor şart Cocuk gelişimi eğitimi almak sarti Sosyal ve insanlar arası iletişim eğitimi sarti

Yanıtla9293
Sihirbazın Çırağı:

Bir de unutmadan sorayım: Yine mi konya ?

Yanıtla83132
Kemal ALBAYRAK:

olayın konya ankara izmir olması ile alakası yok. kötü her yerde kötüdür.

281
Kadir Tokay:

Baba, baba olmayınca istersen 20 yıl hapis ver, çıkınca yine çocuğuna yapacağını yapar. Çünkü baba olması için önce adam olması lazım.

Yanıtla6202
Abdullah Kanmaz:

anne babanın huyunu biliyor koştura koştura arkasından gelmiş ama yetişememiş..evde kimbilir ne.yapıyor bu çocuklara..yazık

Yanıtla2190
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title