Haberler

Dün akşam gözaltına alınmıştı! Narin'in katledildiği köyün imamıyla ilgili yeni gelişme

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da cansız bedeni 19 gün sonra bulunan Narin Güran'ın katledildiği Tavşantepe Köyü imamı ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde sekiz yaşındaki Narin Güran'ın katliamı ile ilgili soruşturma devam ediyor. Cansız bedeni bulunan Narin, birkaç gün önce komşu köyde cenaze namazı kılınmış, ardından öldürüldüğü köyde defnedilmişti.

İFADESİ ALINAN İMAM SERBEST KALDI

Tavşantepe Köyü'nün imamı R.K. ve büyük amca Hüseyin Güran'ın ikinci eşi 40 yaşındaki bir kadın dün akşam gözaltına alınmıştı. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrası İsmail Küçükkaya'nın programına bağlanan gazeteci Ferit Demir, İmam R.K'nin ifadesinin ardından serbest bırakıldığını açıkladı.

YENİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Narin'in, en son 21 Ağustos günü saat 15.15'te eve giderken okulun güvenlik kamera görüntüsüne yansımıştı. Karadan ve havadan arama çalışmaları devam ederken 19'uncu gün 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni, mahalleye yakın mesafeden geçen Eğertatmaz Deresi'nde üzeri taşla örtülmüş ve çalılarla gizlenmiş şekilde çuval içerisinde bulundu.

15.40 İLE 16.30 ARASI

Narin'in cesedinin bulunmasının ardından ekipler dereye çıkan yol ve bölgedeki tüm kamera kayıtlarını yeniden incelemeye aldı. Saniye saniye incelenen kamera görüntülerden Narin'in kaybolduğu bildirilen 21 Ağustos günü Eğertutmaz Deresi'ne giden patikada, kırmızı bir otomobilin saat 15.40 ile 16.30 arasında 50 dakika boyunca park halinde olduğu tespit edildi. Ekipler, plakasını tespit ettikleri kırmızı otomobili bulup sürücüsü sıva ustası Nevzat Bahtiyar'a ulaştı. Yapılan sorguda Bahtiyar, Narin'in cansız bedenini nasıl amcadan alıp, dereye gömdüğünü itiraf etti. Savcılığa sevk edilen Nevzat Bahtiyar'ın sorgusu devam ediyor. Dün adliyeye sevk edilen Nevzat Bahtiyar 'çocuğu iştirak halinde kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

SAVCILIK, 'TÜLİN' DOSYASINI AÇTI

Narin dosyasının savcılarının, daha önce yaşamını yitirdiği belirtilen engelli abla Tülin Güran'ın ölümüne ilişkin dosyayı da açtı. Savcılık, Diyarbakır Çocuk Hastanesi'ne bir yazı yazarak, Tülin Güran'ın yaşamını yitirmesiyle ilgili tüm bilgi, belge ve dosyaları talep etti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Diyarbakır Diyarbakır 3-sayfa Güncel Hukuk Yaşam Diyarbakır Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

VEFA:

Şimdi koro halinde 23 yıldır olduğu gibi, "Padişahım çok yaşa!" Demeyecek miyiz!...

Yanıtla436215
dogan erol:

23 yılda çok şey üretildi birtakım vefasız haşerelere kimyasal bir çözüm bulunmadı

422
Alp ALGAN:

Padişahla ne alakası var. O zaman bir ailenin arkasında milyon metrakereleri fethedip hüküm süren ve bize de bu toprakları bırakan atalarımızın topraklarında neden nefes alıyorsun. Geçmişte aile yönetimi yaygındı ve öyle oldu. Şimdi demokrasi var. Gelecekte başka bir yönetim biçimi uygulanır. Saçmalamayın.... Tarihi bugüne vurup başkalarının iyi-kötü yönetimleriyle kıyaslamayın.

315
3.DünyaSavaşı:

Al bir FON daş daha

57
MÜCAHİD:

laiklik, tanrıtanımazlık insana her günahı işlettirir biran önce anayasadan çıkartılmalı

Yanıtla278320
Alkurt:

Mücahid,Laiklik Tanrı tanımamak mi, kardeşim hiç okula gitmedin mi, yoksa cehalet kanında mi var, Afganistan'a git görürsün ne demek istediğimi. Laiklik Tanrı tanimamazlik değil, tam tersine Laiklik Allah inancı kul ile kendi arasindadir.,Dini siyasete alet etmemektir, herkes hür vicdanı ile baskı olmadan ibadetini yapmasidir

135
Kenan Tepretoğlu:

köy dinci köyü

104
Alkurt:

Mücahid,Laiklik Tanrı tanımamak mi, kardeşim hiç okula gitmedin mi, yoksa cehalet kanında mi var, Afganistan'a git görürsün ne demek istediğimi. Laiklik Tanrı tanimamazlik değil, tam tersine Laiklik Allah inancı kul ile kendi arasindadir.,Dini siyasete alet etmemektir, herkes hür vicdanı ile ibadetini yapmasidir

86
Alkurt:

Mücahid, laiklik Allah tanimamazlik değildir, aksine Tanrı,yi tam tanımaktır. Laiklik, dini siyasete alet etmeden ve kimsenin zorlaması olmadan Allah a karşı ibadetini vicdani hür bir şekilde yapmaktır

85
ARSLANOĞLU Hakan:

Herkes mahşerde hesap verecek. Allah'ın adalet terazisi çok hassastır asla şaşma olmaz.

Yanıtla9225
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title