Haberler

Düzce'de Büfeden Uyuşturucu Çıktı, 1 Kişi Tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Düzce'de Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonda, bir büfede meşrubat şişeleri ve sigara paketlerinin arkasında uyuşturucu madde ele geçirildi. 800 gram metamfetamin, 2 bin 628 adet ecstasy hap ve diğer uyuşturucu maddeler bulundu. Şüpheli T.Y. tutuklandı.

Büfede meşrubat şişelerinin ve sigara paketlerinin arkasından uyuşturucu çıktı

- Uyuşturucu ele geçirildi 1 kişi tutuklandı

DÜZCE - Düzce Kent merkezinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda bir büfede meşrubat şişelerinin ve sigara paketlerinin arkasından uyuşturucu madde ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Eski Bolu Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede, uyuşturucu madde satışı yapıldığı yönünde bilgi elde edilmesi sonucu şüpheli T.Y.'ye ait işyerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramada; 800 gram Metamfetamin, 2 bin 628 adet Ecstasy Hap, 3 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınan şüpheli Düzce Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uyuşturucu Operasyon Güvenlik Narkotik Politika 3-sayfa Düzce Hukuk Suç Güvenlik Uyuşturucu Suç Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title