Haberler

Edirne'de Ayçiçeği Tarlasında 2 Milyon 65 Bin Kök Kenevir Ele Geçirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şahsın ayçiçeği tarlasına 2 milyon 65 bin kök kenevir bitkisi ektiğini tespit etti. Yapılan aramada, tarlada ekili olarak 2 milyon 65 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi ve tarla sahibi gözaltına alındı.

Edirne'de bir şahsın ayçiçeği tarlasının arasına ektiği 2 milyon 65 bin kök kenevir jandarma ekipleri tarafından ele geçirildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışma sonucunda, bir şahsın ayçiçeği tarlasına 2 milyon 65 bin kök kenevir bitkisi ektiği tespit edildi.

Adli makamlardan alınan arama kararıyla yapılan aramada, tarlada ekili olarak 2 milyon 65 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Tarla sahibi F.K. gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Uyuşturucu Güvenlik Jandarma Politika Kenevir 3-sayfa Güncel Edirne Hukuk Suç Güvenlik Uyuşturucu Suç Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title