Haberler

Edirne'de Jandarma Ekipleri Aile İçi Şiddete Karşı Bilgilendirme Yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde jandarma ekipleri kıraathaneleri tek tek dolaşarak vatandaşları aile içi şiddete karşı bilgilendirdi. Ekipler, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde broşür dağıtımı gerçekleştirdi ve KADES mobil uygulamasının kullanımı hakkında eğitim verdi.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde jandarma ekipleri kıraathaneleri tek tek dolaşarak vatandaşları aile içi şiddete karşı bilgilendirdi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelleri tarafından, Uzunköprü ilçesi Hamitli köyünde kahvehaneler ziyaret etti. Ekipler, vatandaşlara Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde broşür dağıtımı gerçekleştirdi.

Aile içi şiddetin önlenmesine dair bilinçlendirme ile KADES mobil uygulamasının amaçları ve kullanımı doğrultusunda vatandaşlara eğitim verdi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uzunköprü Jandarma 3-sayfa Güncel Edirne Yaşam KADES 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title