Haberler

Edirne Kapıkule'de 939 Bin 800 Dolar Ele Geçirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Edirne Kapıkule karşısındaki Bulgaristan'ın Kaptan Andreevo sınır kapısında yapılan denetimde, beyan edilmemiş yaklaşık 939 bin 800 dolar ele geçirildi. Türk plakalı bir otobüste yapılan detaylı gümrük muayenesinde, koltukların ahşap tabanı arasına saklanmış olan büyük miktarda banknot bulundu.

Edirne Kapıkule karşısındaki Bulgaristan'ın Kaptan Andreevo sınır kapısındaki denetim sırasında, beyan edilmemiş yaklaşık 939 bin 800 dolar ele geçirildi.

Ukrayna'dan Bulgaristan üzerinden Türkiye'ye gelmekte olan Türk plakalı bir otobüs "Kaptan Andreevo" sınır kapısına geldi. Türk vatandaşının kullandığı otobüste 28 yolcu beyan edecekleri nakit taşımadıklarını belirttiler. "Risk analizi" yöntemine göre otobüs, yolcu bölmesindeki koltuklarda alışılmadık yoğunlukların tespit edildi. Otobüs X-ray ekipmanı da dahil olmak üzere detaylı bir gümrük muayenesine gönderildi.

Daha sonra yapılan fiziki kontrolde, koltuklardan dördünün sökülmesinin ardından, köpük ile koltukların ahşap tabanı arasına büyük miktarda banknotun (ABD doları) saklandığı metal bir kutu yerleştirildiği tespit edildi. Kurulan para biriminin toplam tutarı 939 bin 800 ABD doları olduğu tespit edildi.

Yakalanan paralara el konulurken Haskovo Bölge Dairesi - Svilengrad Bölge Savcılığı'nın denetimiyle soruşturma başlatıldı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bulgaristan 3-sayfa Güncel edirne 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

yanık kremi:

futbolcu mu alacaktınız bu para ne bonservis bedeli gibi? :D 1 milyondan biraz az ve küsuratlı olması üzerinden de tırtıklanmış olduğunu gösteriyor, yine yolunu bulmuş birileri.. :D

Yanıtla011
Bartuhan:

Eciciğini bana verin ne olur

Yanıtla06
1gerceklerinsesi:

Ne parası olacak yaşa dışı bahis parası bu kadar net

Yanıtla05
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title