Haberler

Eğlence kulübündeki laf atma tartışmasında kalbinden vurularak öldürüldü! Yakınları fenalık geçirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da bir gece kulübünde arkadaşları ve ağabeyi ile birlikte eğlenen Tarık Arslan, kendilerine laf atan bir grupla tartışma yaşadı. Kulüpten ayrıldıktan sonra tekrar aynı grupla karşılaşan 37 yaşındaki adam, çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından tabancayla kalbinden vurularak hayatını kaybetti. 2 şüpheli gözaltına alındı. Hayatını kaybeden kişinin yakınları ise hastane önünde fenalık geçirdi.

Muratpaşa ilçesine bağlı Güzeloba Mahallesi Lara Caddesi'nde Tarık Arslan (37), arkadaşları ve ağabeyi ile birlikte gece kulübüne eğlenmeye geldi. İddiaya göre içerideki 2-3 kişilik bir grup, Arslan ve yanındakilere laf attı. Bunun üzerine Arslan ile karşı taraf arasında tartışma yaşandı. Araya güvenlik görevlileri girerken, taraflar olaysız bir şekilde kulüpten ayrıldı.

KULÜPTEN AYRILDIKTAN SONRA TARTIŞTIKLARI KİŞİLERLE TEKRAR KARŞILAŞTILAR

Arslan ve yanındakiler kulüpten ayrıldıktan 2 saat sonra ise tartıştıkları kişilerle karşılaştı. Burada tekrar başlayan tartışma, ardından kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada şüphelilerden biri tabancayla birkaç el ateş etti. Kalbinden vurulan Arslan ağır yaralanırken, ağabeyi de kalçasından hafif yaralandı.

İhbarla birlikte olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, şüpheliler otomobille bölgeden kaçtı. Bu sırada ağır yaralanan Arslan, ağabeyi tarafından otomobile bindirip özel bir hastaneye götürdü. Arslan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eğlence kulübünde laf atma tartışması dışarıya taştı! 1 kişi vurularak öldürüldü

YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ

Olay sonrası çalışma başlatan polis, 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Arslan'ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere sabah saatlerinde Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna getirildi. Morga gelen Arslan'ın yakınları oldukça üzgün görüldü. Bazı yakınları cenaze alınırken fenalık geçirdi. Arslan'ın cenazesi defnedilmek üzere morgdan alındı.

Eğlence kulübünde laf atma tartışması dışarıya taştı! 1 kişi vurularak öldürüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güzeloba Mahallesi Muratpaşa Antalya kavga Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Mehmet Celik:

ruhsatli silahlar toplansin kacaklara cok agir ceza gelsin ne bu herkezde silah teksas olduk

Yanıtla271
Zeynep Nursen:

Allah bizi sevdiklerimizin ölümüyle sınamasaydı keşke herşey evet de bu çok ağır

Yanıtla850
haksız mıyım:

ne var bu haramda anlamıyorum. gece kulubünde içki alem pislik... gitmeyin böyle yerlere, yazık etmeyin kendinize. ölene tabi ki yazık ama arkadaşlar kendimize de dikkat etmek gerek.

Yanıtla1936
Qwe Qwe:

Kasten adam öldürmek müebbet. Ama yalandan. Müebbet 24 yıl. Hiçbir indirim tahrik vs olmazsa o da. Genelde 1/6 indirim uygulanır üstüme geldi hakaret etti tahrik alkol vs. 20 yıl. Yarısı yatar bunun 10 yıl. Son 1 yıl denetimli serbestlik. Yani bugün ülkemizde kasten saçma sapan sebepten veya sebepsiz bir cana kiydiginda en fazla 9 yıl yatıp cikiyorsun. O da af vs ekstra bir indirim falan olmazsa. Sen git bir genci bir hayatı söndür bir aileyi parçala karşılığı bu kadar ucuz. İdam gerçekten şart

Yanıtla033
Qwe Qwe:

Birini öldürmenin cezası ölüm olmalı idam gelmeli. Ruhsatsız silah bulundurmanin cezası en az 2 yıl hapis olmalı. Bıçak çakı vs tasimanin cezası da aynı olmalı. Hergun onlarca insan birbirini vuruyor. Adam yaralamada cezaevi bile yok. Yatsa da en fazla birkaç ay yatıp çıkıyor sonra başka birini daha vuruyor. Ülkemizde İnsana, insan hayatına verilen değer bu kadar maalesef. Bir de söylüyoruz hayvanlar için yasa diye ama önce insanlara bi çıksa keşke. Çok gerideyiz çok.

Yanıtla011
delidolu :

Bir insanı kasten öldürmenin cezası ölüm olmalı ,Adalet istiyoruz!

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title