Haberler

El freni tam çekilmeyen Maliye aracı sitenin bahçesine uçtu

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, el freni tam çekilmeyen Maliye'ye ait araç, yokuş aşağı hareket ederek bir sitenin bahçesine uçtu. Çocukların sokakta oyun oynadığı sırada meydana gelen kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

El freni tam çekilmeyen Maliye aracı sitenin bahçesine uçtu

AYDIN - Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, el freni tam çekilmeyen Maliye'ye ait araç, yokuş aşağı hareket ederek bir sitenin bahçesine uçtu. Çocukların sokakta oyun oynadığı sırada meydana gelen kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, saat 13: 00 sıralarında Hacıfeyzullah Mahallesi Paşa Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Maliye'de görevli bir kişi, kullandığı aracı sokaktaki yokuşa park etti. El freni tam çekilmeyen araç, sürücü uzaklaştıktan bir süre sonra hareket etti. Giderek hızlanan araç, yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra sokağın karşısında bulunan istinat duvarından bir sitenin bahçesine uçarak ters döndü. Çocukların sokakta oynadığı sırada yaşanan kazada olası bir faciadan dönüldü. Otomobil çekiciyle kaza yerinden çıkarıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kuşadası 3-sayfa trafik Maliye Güncel Aydın Kaza Trafik Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title