Haberler

Elazığ'da aracı çeken kişi kaputa oturdu, tedirginlik yarattı

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ'da bozulan aracı çeken bir başka aracın kaputuna oturan kişi görenleri tedirgin etti. Olay, merkeze bağlı Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aracı bozulan bir vatandaş arkadaşını arayarak yardım talep etti. Arabası bozulan arkadaşının yanına gelen vatandaş, halat yardımı ile bozulan aracı çekti. O esnada bir vatandaş da bozularak çekilen aracın kaputunda seyretti. Tehlikeli anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Elazığ'da bozulan aracı çeken bir başka aracın kaputuna oturan kişi görenleri tedirgin etti.

Olay, merkeze bağlı Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aracı bozulan bir vatandaş arkadaşını arayarak yardım talep etti. Arabası bozulan arkadaşının yanına gelen vatandaş, halat yardımı ile bozulan aracı çekti. O esnada bir vatandaş da bozularak çekilen aracın kaputunda seyretti. Tehlikeli anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Ataşehir 3-sayfa trafik Elazığ Güncel Yaşam Trafik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title