Haberler

Elektroşok Cihazıyla Balık Avlamak İsteyen Kuzenler Akıma Kapılarak Öldü

Abone Ol

Konya'nın Beyşehir ilçesinde elektroşok cihazı ile gölde balık avlamak isteyen amca çocukları Ahmet Aydoğan ve Serdar Aydoğan akıma kapılarak öldü.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde elektroşok cihazı ile gölde balık avlamak isteyen amca çocukları Ahmet Aydoğan ve Serdar Aydoğan akıma kapılarak öldü.

Olay, akşam saatlerinde Beyşehir Gölü kıyısında bulunan Gölkaşı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan 27 yaşındaki Ahmet Aydoğan ve 28 yaşındaki amcaoğlu Serdar Aydoğan balık tutmak için elektroşok cihazını suya tuttukları sırada akıma kapılarak ağır yaralandı. Havanın kararmasıyla göl kıyısına giden yakınları amca çocuklarını kıyıda hareketsiz halde buldu. Olay yerine çağırılan ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet ve Serdar Aydoğan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri kıyıda elektroşok cihazı, akü ve kablolar buldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Aydoğan Beyşehir 3-sayfa Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

izmirli:

Balık tutcaz die katliyam yapıyorlardı balıkları can çekiştirerek öldürüyorlardı simdi Allah ta onlara aynı şekilde bir ölüm nasip etti üzülmedim hiç

Yanıtla80
Aysegul:

Sen nasıl bi insansinya İzmirli onlar ölmek istermiydim yaptığın yoruma dikkat et gerizekali

Yanıtla03
arif konya:

Lan izmirli ne saniyin sen kendini ekmek parasi icin tuttular o baliklari can gitti burafa can

Yanıtla03
ALİ AYDOĞAN:

LEN İZMİRLİ İNŞALLAH ALLAH SENİ BENİM KARŞIMA ÇIKARSIN Kİ SANA BEN Bİ ŞOK VEREYİM

Yanıtla00
BAKINIZ:

İLAHİ ADALET ALLAHIN PARMAGI VARDA GÖZÜNEMİ SOKACAK

Yanıtla00
SAMET AKBULUT:

izmirli bende izmirdeyim adresini ver hele sana diyeceklerim var

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title